Doble victòria a la primera regata Lliga FER de Rem de Mar

El passat 17 i 18 de juliol va disputar-se a Málaga la primera regata de la Liga FER de Rem de Mar, que va comptar amb la participació de dues embarcacions del Reial Club Nàutic de Tarragona. Aquesta competició acollia embarcacions de tota la geografia espanyola i només al RCNTarragona com a representant dels clubs catalans.

Les veteranes fèmina guanyadores de l’or

Andrea Mazzanti, Gloria Queralt, Lourdes Torrell i Coia Vilallonga, van emportar-se la medalla d’or al C4x en completar els 3000 metres de la regata en només 15:21,25 superant, en 02:15,79 a l’embarcació classificada en segona posició.

Genaro Pérez, guanyador del 1xCVM

Genaro Pérez, també va pujar a la posició més alta del podi completant el 3000 metres de la categoria C1x en només 16:54,19; 13 segons menys que el segon classificat.

D’aquesta manera, les dues tripulacions del club van completar la seva primera participació a la Lliga FER de Rem de Mar de la millor manera possible! Enhorabona!