Consulta els entrenaments de la secció

La secció de rem és la pionera i la de més tradició al Club. Consta de tres grans blocs.

 • Banc Mòbil o Rem Olímpic: És una modalitat dirigida per nens a partir de 8 anys fins a veterans! Es tracta d’un esport recomanat a tots els perfils i persones, ja que té un baix impacte i alhora implica el moviment de pràcticament tot el cos. Es pot entrenar en embarcacions tant individuals com col·lectives, d’una, dues, quatre o vuit persones. Els entrenaments són en diferents grups i horaris segons les edats.
  • Benjamins, alevins, infantils i nous: Realitzen entrenaments amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i l’aprenentatge tècnic del rem.
   Els entrenaments acostumen a ser dimecres i divendres de 17:30 a 20:00 i dissabtes i diumenges de 12 a 14:30.
   Durant la temporada hi ha un període de prova gratuit per a nous integrants o interessats d’aquestes categories.
  • Cadets: Realitzen entrenaments amb l’objectiu de millorar les capacitats físiques així com la seva condició, tècnica i desenvolupament a l’aigua.
   Els entrenaments acostumen a ser de dimarts, dimecres i divendres en torns a les 15:30 o a les 17:30 i dissabtes i diumenges a les 10:45.
  • Juvenils i sèniors: Els entrenaments tenen per objectiu potenciar la condició física de l’esportista i afavorir el seu desenvolupament a l’aigua.
   Realitzen entrenaments de dimarts a divendres a les 15:30 o a les 17:30 i els caps de setmana a les 9:00.
  • Veterans o màsters: És el grup dirigit a tots aquells esportistes a partir dels 28 anys que no volen competir com a sèniors però que tenen l’oportunitat de fer-ho com a màster.
   Els seus entrenaments són seguint el programa però en horari lliure (segons les possibilitats de cadascú) de dilluns a divendres, i els dissabtes i els diumenges a les 7:15.
 • Banc Fix: És una de les noves apostes del club aquests darrers anys. És una modalitat, oberta a tots els públics i perfils, ja tinguin voluntat competitiva com lúdica, ja que hi ha grups d’entrenaments per a tots els públics. L’esport es practica a sobre del llagut, una embarcació gran, estable i segura on participen un timoner i 8 remers que la propulsen amb l’ajut principalment de les cames, el cos i els braços. Actualment hi ha grups de màsters masculins i femenins, tant per competició com per entrenaments lúdics i s’està promovent la creació d’equips absoluts així com de categories per menors d’edat.
  Els entrenaments acostumen a ser dimarts i dijous de 18:00 a 21:00, i els dissabtes o diumenges al matí (depenent del grup d’entrenament)
 • Rem de Mar: És la modalitat de més nova creació al club. Serà olímpica en a partir dels Jocs Olímpics de París i en els darrers mesos ha viscut una crescuda molt important. Per poder participar en ella, és imprescindible haver participat als campionats de Catalunya de rem i realitzar el curs d’habilitació al rem de mar o bé realitzar el curs d’iniciació al rem que cada any organitza el club.
  Els entrenaments acostumen a ser de entre setmana a horari segons la conveniència de cadascú i els dissabtes i diumenges al matí, a horari a definir segons el grup o l’embarcació.

També disposen de perfil propi a les xarxes socials. Encara no els segueixes?

Calendari d'esdeveniments

juliol 2024

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
 • Rem Olímpic: Campeonato de España (Alevín, Infantil y Master)
6
 • Rem Olímpic: Campeonato de España (Alevín, Infantil y Master)
7
 • Rem Olímpic: Campeonato de España (Alevín, Infantil y Master)
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
 • Rem de Mar: 3ª Regata Liga Nacional Remo de Mar
21
 • Rem de Mar: 3ª Regata Liga Nacional Remo de Mar
22
23
24
25
26
27
 • Rem de Mar: Campeonato de España de Beach Sprints
28
 • Rem de Mar: Campeonato de España de Beach Sprints
29
30
31

Notícies

Vols més informació o tens algún dubte?