consulta els entrenaments de la secció

La secció de Vela es divideix en dues seccions:

Vela Lleugera: compta amb dues propostes diferents

 • Escola de Vela: Destinada a nens/es d’entre 8 i 18 anys. Durant les setmanes es realitzen sessions físiques i els caps de setmana se surt a navegar amb els monitors.
  Les modalitats que es poden practicar al club són:
  • Optimist: Embarcació de vela lleugera reconeguda per la Federació Internacional de Vela. La mateixa s’enfoca per a nens i nenes de 6 a 15 anys. És una embarcació simple, estable, individual i a la vegada pot ser molt competitiva.
  • Lúdica: Destinada per a nens/es d’entre 8 i 16 anys, té per objectiu aconseguir desenvolupar el coneixement necessari per tenir domini sobre una embarcació propulsada només pel vent sobre les seves veles. S’imparteixen classes grupals en les quals s’explica tant la part teòrica com la pràctica en diferents tipus d’embarcacions.
  • 420: És una classe internacional que disposa de 3 veles, trapezis i hi poden navegar dos tripulants. Divertida i ideal per donar les primeres passes com a regatista, assegura bons planejos i grans rendiments. No requereix d’un nivell molt avançat per al seu maneig, raó per la qual resulta ser un vaixell ideal per a l’aprenentatge.
 • Vela d’Adults: Al llarg de l’any es fan cursos i classes dirigits a aquells socis que volen iniciar-se al món de la vela o que tenen un mínim de coneixement i el volen ampliar. 
 • Vela Creuers: El Club habitualment regates pels nostres creueristes, així com per als nostres creueristes que estan amarrats al Port Esportiu. Durant l’any es fan unes deu regates amb diferents recorreguts. 
Anar a la pàgina de regates creuer

calendari d'esdeveniments

No hi ha events pròximament.

Vols més informació o tens algún dubte?