INSCRIPCIONS TANCADES

INFORMACIÓ GENERAL, PREUS I MODALITATS

DIES I HORARIS DELS CASALS

DEL 29 DE MARÇ A L’1 D’ABRIL
DE 9:00 A 14:00

DEL 29 DE MARÇ A L’1 D’ABRIL
DE 10:00 A 14:00

EL CASAL DE SETMANA SANTA

El RCNT torna a organitzar després de molts anys el seu casal Nàutic de Setmana Santa per a nens/es de 6 a 16 anys i que es realitzarà del 29 de març a l’1 d’abril -inclosos- de 2021.
  • Multiesport: Una barreja d’activitats aquàtiques especials tenint en compte l’època de l’any i d’activitats de terra amb l’objectiu de no només passar-s’ho bé, sinó aprendre els diversos esports, millorar la interacció social i grupal, la coordinació i les habilitats motrius. Es crearan dos grups segons les edats (6 a 10 anys i d’11 a 16 anys) i se seguiran les mesures grupals establertes per la normativa COVID-19 vigent la setmana del casal. Els participants, gaudiran d’un complet pack d’activitats nàutiques i de terra on, a més de millorar les seves habilitats en aquests dos medis, s’ho passaran genial amb la resta de companys i companyes!

  • Stage de Vela:  Entrenaments de vela en diverses embarcacions que té el club com l’Optimist, el Raquero, el Làser Bahia o l’RS, de forma teòrica i pràctica. Nivell inicial i avançat i se seguiran les mesures establertes per la normativa COVID-19 vigent la setmana.

Vols més informació o tens algún dubte?