El proper dissabte 27 d’Abril, de 10h a 13h, realitzarem la regata social de Sant Jordi a les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona.

La competició tindrà lloc en diferents mànigues que enfrontaran dues tripulacions que, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat aniran a buscar una boia situada a 125 m, recorreran un llarg de 250 metres, fent virada en una segona boia per tornar al punt inicial.

Per tant, seran recorreguts de 500 metres amb dues virades.

Abans de la competició es realitzarà el sorteig de tripulacions i segons la participació s’efectuaran diferents mànigues classificatòries

Fideuá popular, amb beguda i coca 18€ Esperem veure-us aviat i amb ganes de gaudir d’una bona jornada de rem i festa, us saludem cordialment.

El proper dissabte 27 d’Abril, de 10h a 13h, realitzarem la regata social de Sant Jordi a les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona. La competició tindrà lloc en diferents mànigues que enfrontaran dues tripulacions que, sortint d’una boia central, cadascuna en sentit oposat aniran a buscar una boia situada a 125 m, recorreran […]