Consulta els entrenaments de la secció

La secció de rem és la pionera i la de més tradició al Club. Consta de tres grans blocs.

 • Banc Mòbil o Rem Olímpic: És una modalitat dirigida per nens a partir de 8 anys fins a veterans! Es tracta d’un esport recomanat a tots els perfils i persones, ja que té un baix impacte i alhora implica el moviment de pràcticament tot el cos. Es pot entrenar en embarcacions tant individuals com col·lectives, d’una, dues, quatre o vuit persones. Els entrenaments són en diferents grups i horaris segons les edats.
  • Benjamins, alevins, infantils i nous: Realitzen entrenaments amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i l’aprenentatge tècnic del rem.
   Els entrenaments acostumen a ser dimecres i divendres de 17:30 a 20:00 i dissabtes i diumenges de 12 a 14:30.
   Durant la temporada hi ha un període de prova gratuit per a nous integrants o interessats d’aquestes categories.
  • Cadets: Realitzen entrenaments amb l’objectiu de millorar les capacitats físiques així com la seva condició, tècnica i desenvolupament a l’aigua.
   Els entrenaments acostumen a ser de dimarts, dimecres i divendres en torns a les 15:30 o a les 17:30 i dissabtes i diumenges a les 10:45.
  • Juvenils i sèniors: Els entrenaments tenen per objectiu potenciar la condició física de l’esportista i afavorir el seu desenvolupament a l’aigua.
   Realitzen entrenaments de dimarts a divendres a les 15:30 o a les 17:30 i els caps de setmana a les 9:00.
  • Veterans o màsters: És el grup dirigit a tots aquells esportistes a partir dels 28 anys que no volen competir com a sèniors però que tenen l’oportunitat de fer-ho com a màster. 
   Els seus entrenaments són seguint el programa però en horari lliure (segons les possibilitats de cadascú) de dilluns a divendres, i els dissabtes i els diumenges a les 7:15.
 • Banc Fix: És una de les noves apostes del club aquests darrers anys. És una modalitat senzilla, oberta a tots els públics i perfils, ja tinguin voluntat competitiva com lúdica, ja que hi ha grups d’entrenaments per a tots els públics. L’esport es practica a sobre del llagut, una embarcació gran, estable i segura on participen un timoner i 8 remers que la propulsen amb l’ajut principalment del cos i els braços. Actualment hi ha grups de màsters masculins i femenins, tant per competició com per entrenaments lúdics.
  Els entrenaments acostumen a ser dilluns i dijous de 19 a 20:30, i els dissabtes al matí.
 • Rem de Mar: És la modalitat de més nova creació al club. Serà olímpica en a partir dels Jocs Olímpics de París i en els darrers mesos ha viscut una crescuda molt important. Per poder participar en ella, és imprescindible haver participat als campionats de Catalunya de rem i realitzar el curs d’habilitació al rem de mar o bé realitzar el curs d’iniciació al rem que cada any organitza el club.
  Els entrenaments acostumen a ser de entre setmana a horari segons la conveniència de cadascú i els dissabtes i diumenges al matí, a horari a definir segons el grup o l’embarcació.

També disposen de perfil propi a les xarxes socials. Encara no els segueixes?

Calendari d'esdeveniments

setembre 2023

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 • Coastal Rowing: Campionat d'espanya Beach Sprints
2
 • Coastal Rowing: Campionat d'Espanya Rem de Mar
3
 • Coastal Rowing: Campionat d'Espanya Rem de Mar
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Notícies

Vols més informació o tens algún dubte?