L’any 2019 va néixer al club la secció de surfski gràcies a l’empenta i col·laboració d’un grapat de socis que volien incentivar la pràctica d’aquesta modalitat de piragüisme de mar al club. El surfski és una embarcació ràpida pensada per navegar pel mar, amb onades i vent de fins a 20 nusos.

  • Iniciació: Qualsevol que ho vulgui, pot practicar el surfski. Mensualment, organitzem cursos d’iniciació amb les embarcacions pròpies del club.
  • Perfeccionament: Cada cap de setmana es realitzen entrenaments orientats al perfeccionament en les embarcacions del club d’iniciació i les pròpies que els socis que volen adquireixen.
  • Competició: També pots formar part del grup de competició que entrena els caps de setmana. A més participen en les diverses copes organitzades per la FEP i la FCP, així com esdeveniments d’àmbit internacional.
  • Nàutic CORE: L’activitat dirigida pensada per millorar la resistència del pilar de sustentació del cos, també conegut com CORE.

No t’ho pensis més, contacta ja amb el club i demana més informació si també vols gaudir del mar de forma segura, divertida i amb un gran ambient!

Calendari d'esdeveniments

Vols més informació o tens algún dubte?