Els diferents equips del club completen un cap de setmana excel·lent

Els equips de batel i rem del club han disputat aquest cap de setmana a Castelldefels i Banyoles el Campionat de Catalunya de Batel i el TRIAL d’accés a l’equip nacional respectivament, amb uns resultats excel·lents que consoliden la positivitat amb la qual hem encetat el període competitiu d’aquest 2021 al club.

Diumenge les veteranes femenines de batel del RCNT van desplaçar-se juntament amb el tècnic Javi Mañas per disputar el Campionat de Catalunya de Batel a Castelldefels. Després d’una radiant jornada, Noemí Serra, Elissa Jansa, Sonia Mariné i Amaya Ciarrusta van assolir la primera posició a la final A obtenint la seva corresponent medalla d’or. Enhorabona!

La tripulació del RCNT Campiona de Catalunya

Rem olímpic, per la seva part va viatjar a Banyoles amb els tècnics Borja Rueda i Alejandro Demiddi per disputar el TRIAL d’accés a la FER, una regata de màxim nivell estatal que obre les portes a la selecció espanyola de rem als millors remers i remeres del cap de setmana. Gerard Andreu va aconseguir la medalla de bronze a l’1xPLM i Gerard Suñé la 5ª, posicions que van portar-los a aparèixer a la convocatòria de la FER. El 2-S23 de Jordi Acosta i Jan Sentís va aconseguir la 6ª posició a la general, mentre que Maria Monfort, va fer-se amb la 13ª. Moltes felicitats i bona feina!

Els remers i tècnics del RCNT desplaçats a Banyoles

Però la cosa no acaba aquí ja que també va aconseguir la medalla d’or a la I Travessia AAOO Hivern CN Tàrraco realitzada a la platja del Miracle la nedadora màster del club Merche Maurín.

La nedadora del Club Merche Maurín

Amb treball, esforç i dedicació esperem continuar amb aquest camí de bons resultats pels interessos dels esportistes i del club. Felicitats i a seguir!