Excel·lent primera edició del Triatló de l’INS Martí i Franquès

L’Institut Martí i Franquès de Tarragona, va organitzar el passat divendres 22 d’octubre al voltant del Reial Club Nàutic de Tarragona, la primera edició del triatló per a alumnes de primer de batxillerat, una proposta sorgida del treball de recerca de l’alumne Lucía Mayolas amb la tutorització de Maria José Escobar. Més d’un centenar d’alumnes i professors del centre van participar i/o col·laborar en l’organització i desenvolupament de l’acte.

La prova, que va establir la seva seu neuràlgica a les instal·lacions del club, va consistir a realitzar nedant un triangle de 300 metres, un total de 6 quilòmetres en bicicleta pel passeig de l’escullera i 1500 metres corrents pel passeig nàutic de la ciutat per finalitzar davant de l’entrada del club. Un cop passada la línia de meta, tots els participants van gaudir d’un avituallament servit també per alumnes del centre.

El Reial Club Nàutic de Tarragona, tot desitjant que aquesta proposta pugui repetir-se en més ocasions, felicita públicament a l’Institut Martí i Franquès, als voluntaris, al professorat, als participants, a l’alumne Lucía Mayolas i a la seva tutora Maria José Escobar, per l’excel·lent iniciativa i organització de l’esdeveniment, per apostar per l’esport local i per promoure la pràctica d’activitat física en els adolescents del centre així com la pràctica del voluntariat.