Firma conveni de col·laboració entre el REIAL CLUB NÀUTIC de Tarragona i de la AEC CANCER

Andrea T. Mazzanti i Fede Adan, presidents del Reial Club Nàutic del Tarragona (RCNT) i de la Asociación Española contra el Cáncer (AECC). Catalunya Contra el Càncer, a Tarragona, han firmat un conveni de col.laboració per a informar i conscienciar sobre l’adopció d’hàbits de vida saludables per a la prevenció del càncer promovent la pràctica esportiva.

Segons la Organització Mundial de la Salut (OMS), la seva pràctica influeix en la prevenció de nombroses malalties. En el cas de persones amb càncer, l’activitat física moderada (sempre sota supervisió mèdica i adaptat per professionals qualificats) presenta també un efecte terapèutic que contribueix a pal.liar moltes seqüeles dels tractaments oncològics como la fatiga, els vòmits o la pèrdua de massa muscular. A més a més d’ajudar a mantenir el cos fort i millorar l’estat d’ànim per tal d’afrontar aquests tractaments.

A la firma van assistir junt amb els respectius presidents, la Coia Vilallonga (Vice-Presidenta RCNT) i David Pino (Vocal de Relacions Institucionals del RCNT).

Les parts convenen la concreció de projectes i activitats esportives a desenvolupar conjuntament d’acord el Conveni Marc signat relacionades amb l’activitat física i en l’àmbit de promoció de la salut, i sempre amb l’objectiu comú d’aünar esforços en la lluita contra el càncer.