Anna Caula i Carmina Blay visiten el RCNTarragona

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física a Catalunya, la Sra. Anna Caula i la representant territorial de l’Esport a Tarragona, la Sra. Carmina Blay, han visitat avui les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona, l’entitat esportiva més antiga de Catalunya.

Acompanyades per la junta directiva del club -encapçalada per la presidenta Andrea Mazzanti-, les dues representants de l’esport de la Generalitat han conegut de primera mà la important tasca social i esportiva que desenvolupa el club a la ciutat i al país i que els darrers anys ha agafat una forta embranzida en resultats, creixement i presència a les competicions de més alt nivell. També han pogut dialogar al voltant de l’esport femení i l’important enfocament que aquest té al Nàutic, així com del futur centre de tecnificació de rem de mar al qual el club presentarà candidatura.

Posteriorment, han visitat les instal·lacions de la secció de rem que el club té al barri del Serrallo i on entrenen setmanalment els més de 200 esportistes vinculats a la secció des d’alevins fins a màsters i d’esports com el rem olímpic o el rem de banc fix.

El club agraeix a la Sra. Anna Caula i la Sra. Carmina Blay la visita d’avui i espera que en un futur no molt llunyà puguin tornar a visitar-nos per conèixer més bons resultats, esdeveniments i competicions amb participació del club.