Campionat de Catalunya de rem 2019

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Banyoles el Campionat de Catalunya de rem, la cita autonòmica per excel·lència del rem català, una prova on participen totes les categories dels equips, des d’alevins a veterans. El vent, protagonista en dues de les tres jornades de la competició, no va però espatllar la gran cita, que tot i que va aturar-se durant unes hores, després es va continuar amb total normalitat.

93 esportistes del club, van formar part de les 95 embarcacions que van lluitar per l’escut i l’honor del club en cada una de les eliminatòries i finals del campionat.

Els i les esportistes del club van aconseguir un total de 13 medalles d’or, 10 de plata, 15 de bronze i 5 4es posicions, fet que va posicionar el club a la segona posició del rànking general per clubs, superant al Club Nàutic Amposta i només veient-se superat pel club amfitrió, el Club Natació Banyoles.

La propera cita serà el Campionat d’Espanya de cadets, juvenils, sub23 i absoluts, que també es disputarà al llac de Banyoles, el cap de setmana del 21 a 23 de juny.

Felicitem a tots els i les esportistes del club, per la participació i aportació als resultats generals del club en el campionat, l’esforç de cadascun de vosaltres ha contribuït i ha sigut vital per l’èxit d’aquest cap de setmana. Ara, a recarregar les bateries per preparar el campionat d’Espanya.

VA TARRAGONA!

RESULTATS