Campiones del TICB – Copa Baleària 2019

Ahir es va disputar a les aigües del Port Vell de Barcelona, la 24ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Copa Baleària. De bon matí les tripulacions de les dues embarcacions van entrenar a Tarragona per, posteriorment, desplaçar-se a la ciutat comtal per realitzar els sprints.

La competició, que destaca per la seva espectacularitat per l’entorn i la modalitat (curta distància), va agrupar un gran nombre d’espectadors.

Pel que fa als resultats, els dos equips presentats pel RCNT van arribar a les millors posicions de la classificació, destacant la victòria aconseguida per l’equip Absolut Fèmina en la modalitat de 4 scull, enduent-se la copa i els dos rems de premi cap a Tarragona, i la segona posició aconseguida per l’equip Absolut Masculí amb el 8 amb timoner.

La propera competició que s’apropa per l’equip de competició és la regata de promoció que es disputarà el pròxim 16 de novembre a Sant Jaume d’Enveja, on podran participar els alevins, infantils i cadets més nous de l’equip.