Cap d’any d’activitat esportiva al RCNT

El passat 31 de desembre, es van realitzar diversos actes lúdics i esportius relacionats amb Sant Silvestre que van tenir participació d’integrants del Reial Club Nàutic de Tarragona.

El primer d’ells, la travessa nedant de Sant Silvestre es va realitzar a la platja del miracle, a tocar del club, i va comptar amb la participació de la remera, nedadora i sòcia del Nàutic Merche Maurin, que, posteriorment va ser entrevistada pels mitjans de comunicació.

Paral·lelament a la travessa, es va realitzar el popular i tradicional bany de Sant Silvestre a la mateixa ubicació. Un esdeveniment que va comptar també amb la participació d’un bon grup de socis del club i que va comptar amb la presència de la nostra presidenta, l’Andrea Mazzanti, que va acompanyar a diverses autoritats d’administracions autonòmiques i locals com l’Alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, la regidora d’esports, Maria José López, el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, el cap de la representació territorial de l’esport de Tarragona, Joan Plana. L’acte, va ser seguit molt a prop per l’equip social de llagut que posteriorment va realitzar un petit esmorzar de cap d’any!

Finalment, al vespre, es va realitzar la cursa de Sant Silvestre, que passa per llocs emblemàtics de la ciutat com el passeig del Serrallo on tenim situat l’hangar de rem, així com les instal·lacions del club del passeig de l’escullera. Una vintena de socis i sòcies del club hi van participar per tancar l’any de la mateixa manera que l’any viscut la resta dels dies, gaudint de l’esport!