Cap de setmana a Legutio amb la selecció

Aquest cap de setmana, un grup de remers i remeres del nostre grup, juntament amb l’entrenador Borja Rueda, s’ha desplaçat fins a Legutio (Álava), per representar a la Federació Catalana de Rem al match inter-autonòmic en 8+ que s’ha disputat aquest diumenge 17 de març.

Les regates tenien dos formats, de 2000 metres al classificatori i de 500 a les finals. Les condicions atmosfèriques molt desfavorables amb vent, onades i pluja, ha estat les protagonistes d’una jornada on les nostres remeres Mireia Estebanell i Nerea Buera, s’han fet amb la segona posició en el 8+ on competien.

No han tingut tanta sort els nostres representants masculins (Adrián Cobo, Pepe Porres, David Benet, Ferran Trilla, Eric Centelles, Josep Maria Gil, Enric Roman i Miquel Tena, amb l’Eduard Torner de timoner) que s’han vist sobrepassats per les onades i el vent que hi havia al moment de la seva competició i que, finalment, han quedat en 4a posició.

Tots ells, partir de demà, es reincorporaran a la normalitat dels entrenaments al club amb l’objectiu de preparar les properes competicions d’un calendari força carregat ara que s’apropa el final de temporada. Amunt Tarragona!