Comença el període d’inscripció per a socis i clients als casals d’estiu del RCNT

Actualització: A partir de l’1 de maig, els clients del club ja poden inscriure als seus fills/es als casals del RCNT!

Tenim el plaer d’anunciar que a partir d’avui 1 d’abril comença el període exclusiu pel qual només els socis del RCNT ja poden inscriure a les oficines del club als seus fills o filles als casals d’estiu. L’1 de maig, s’obrirà per clients i posteriorment per no socis. Aquest any comenaçarà el 24 de juny i durarà fins el 26 de juliol. A més durant el mes d’agost (i fins el dia 30) també realitzarem l’August Sea, dedicat a tots aquells que vulguin continuar passant unes vacances esportivament divertides!

Com ja sabeu, els casals d’estiu del nàutic tenen diferents grups segons les edats dels participants, començant pels nascuts al 2015 fins els nascuts al 2003 i en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives que només podran fer amb nosaltres! BodyBoard, SupXL, Càiac, Vela, Windsurf, Triatló, RaftSurf, KneePadel, Jumping, Rem, Vela, Pàdel i moltes activitats més l’estan esperant!

Per tal de facilitar i agilitzar el procés, aquest any, podreu descarregar els fulls d’inscripció així com consultar els preus per setmanes, a la pàgina que hem dedicat a la nostra web.

Visita la pàgina de fulls d’inscripció i preus!

Si teniu qualsevol dubte, ens podreu contactar directament mitjançant el formulari que hi trobareu.