Crònica del campionat d’Espanya de llarga distància i per autonomies

La secció de rem del club continua demostrant competició rere competició, l’ambició que té per aconseguir tots els reptes proposats a principi de temporada.

Així ho ha demostrat al campionat d’Espanya de llarga distància i per autonomies disputat a Castrelo do Miño (Ourense), el passat cap de setmana del 9 i 10 de febrer.

Un total de 14 integrants de la secció juntament amb l’entrenador Borja Rueda (convocats la gran majoria d’ells per la Federació Catalana de Rem per disputar també el campionat d’Espanya per autonomies), van recórrer tota la península per disputar les dues competicions en un cap de setmana per recordar durant molts anys.

La primera competició que es va disputar, va ser la de llarga distància. Aquesta es feia competint pels respectius clubs realitzant regates de 6000 metres en total, seguint un circuit senyalitzat per boies durant el seu recorregut. Els resultats van ser més que positius pels interessos del club, donat el gran nivell que requeria aquesta competició en tractar-se d’un Campionat d’Espanya, on destaquem les següents posicions:

PLATA

Maria Montfort – 1xCF

BRONZE

Pablo Moreno – 1xCM
Jan Sentís i Jordi Acosta – 2-JM

  • 4ts – Xavi Morera i Isaac Gonzalez – 2-JM
  • 7è – Gerard Suñé – 1x JM
  • 9è – Jordi Orofino – 1xABM
  • 14è – Roger Borràs – 1xCM
  • 17a – Cèlia Fernandez – 1x JF
  • 17è – Gerard Andreu – 1x ABM
  • 20a – Mireia Estebanell – 1x JF
  • 21a – Laura Gascó – 1x JF

La segona competició del cap de setmana, va ser el campionat d’Espanya per autonomies on l’entrenador i remers del nostre club convocats per la Federació Catalana de Rem, van sumar un nou escut al seu pit pel qual lluitar i per més medalles que sumar al palmarès de Catalunya i al propi.

Les regates aquest cop eren de 1000 metres i els bots eren formats per tripulacions mixtes de remers catalans dels diferents clubs de la nostra comunitat. Cal destacar que TOTS els bots amb representació Tarragonina van aconseguir medalla:

OR

4x CM: Miquel Pellisa (Club de Rem Tortosa), Eric Pastor (Club de Rem Tortosa), Pablo Moreno (Reial Club Nàutic de Tarragona) i Andreu Boix (Club Natació Banyoles)

4x JM: Gerard Suñé (Reial Club Nàutic de Tarragona), Daniel Panisello (Club de Rem Tortosa), Joan Bel (Club Nàutic Amposta) i Isaac González (Reial Club Nàutic de Tarragona).

8+ JMJordi Acosta. Gerard Suñé, Joan Bel, Aarón Cano, Daniel Panisello, Jan Sentis, Lluis Sala i Xavi Morera   TIMONERA Laura Fibla.

4x ABM: Dennis Carracedo (Club Natació Banyoles), Jordi Jofre (Club Natació Banyoles), Manel Balastegui (Club Natació Banyoles) i Jordi Rodríguez (Reial Club Nàutic de Tarragona).

PLATA

8+ CF: Alba López i Paula Malagelada (Club Natació Banyoles), Maria Monfort, Júlia Lohman, Júlia Llobera, Aina Arteman, Emma Alimbau, Anastasia Zakarova TIMONERA Sarai Pulido.

4x CF: Maria Montfort (Reial Club Nàutic de Tarragona), Júlia Lohman (Club Natació Banyoles), Júlia Llobera (Barcelona Club de Rem) i Aina Arteman (Club Natació Banyoles).

4- CM: Roger Borràs (Reial Club Nàutic de Tarragona), Pau Simó (Club Nàutic Amposta), Grego García (Club de Rem Olímpic de Barcelona) i Àngel Àvila (Rem Delta).

4- JM: Jordi Acosta (Reial Club Nàutic de Tarragona), Jan Sentis (Reial Club Nàutic de Tarragona), Lluis Sala (Club Natació Banyoles) i Xavi Morera (Reial Club Nàutic de Tarragona).

8+ CM: Aram Ibrahim (Rem Delta), Andreu Boix, Grego García, Marc Marquès, Pablo Moreno, Àngel Àvila, Miquel Pellisa i Eric Pastor TIMONER Eduard Torner.

BRONZE

4- JF: Mar Cortinas (Club de Rem Olímpic de Barcelona), Cèlia Fernández (Reial Club Nàutic de Tarragona), Clara Andreu (Club de Rem Tortosa) i Paula Arqués (Club Nàutic Amposta).

4x JF: Abril Masgrau (Club Natació Banyoles), Mireia Estebanell (Reial Club Nàutic de Tarragona), Montse Gassiot (Club Natació Banyoles) i Margot Figueras (Club Natació Banyoles).

8+ JF: Mar Cortinas, Laura Gascó (Reial Club Nàutic de Tarragona), Clara Andreu, Montse Gassiot, Mireia Estebanell, Paula Arqués, Abril Masgrau i Margot Figueras TIMONER Eduard Torner (Reial Club Nàutic de Tarragona).

Moltes felicitats a tots i totes, per la convocatòria, pels resultats i pel treball que porteu fent juntament amb tot l’equip de rem del Nàutic. Treballant així, segur que tots els membres de la secció estareu més a prop d’aconseguir els vostres objectius de final de temporada, tant personals com grupals. Ara toca seguir entrenant per preparar el trial de la federació catalana + regata de promoció que es disputarà al llac de Banyoles el 9 i 10 de març. 

Seguim!