Discapacitat i mobilitat reduïda sense límits al Club Nàutic Tarragona

El Reial Club Nàutic de Tarragona ha celebrat aquest dissabte 20 d’octubre la Travessa de Vela adaptada a persones amb mobilitat reduïda o alguna discapacitat, amb la participació d’una desena de membres de diversos clubs i centres del territori.

“Es tracta d’una aposta del club com a mostra que no hi ha límit per practicar i gaudir de l’esport i el mar” assenyala el gerent del Club Nàutic, Rubén Llanos.

No és la primera vegada que s’organitza una activitat d’aquestes característiques i en aquesta ocasió s’emmarca en la programació del 140è aniversari del Reial Club Nàutic de Tarragona, el més antic de Catalunya en la seva modalitat.

Els participants han gaudit d’una sortida distribuïda en dues embarcacions de vela al llarg de gairebé dues hores que ha acabat amb un pica pica i entrega de medalles.

Del mateix mode, i dins la programació de l’aniversari, aquest mateix dissabte el Reial Club Nàutic de Tarragona ha celebrat un Torneig de 6 hores de Pàdel. Properament arribaran més activitats entre les quals destaca una exposició del fons històric documental i fotogràfic de la trajectòria del club.

Deixa un comentari