Dos ors i dos argents a l’estatal de Rem Olímpic Aleví, Infantil i Màster

El Reial Club Nàutic de Tarragona va tancar la temporada el passat cap de setmana a Banyoles amb la disputa del Campionat d’Espanya de Rem Olímpic d’alevins, infantils i màsters, la cita més important de la modalitat esportiva. En aquesta regata, i durant tres dies, els millors remers del territori van enfrontar-se entre ells amb l’objectiu d’arribar a la Final A, la qual dóna accés a les medalles.

Fins a 6 embarcacions del club van aconseguir classificar-se a la final, destacant les medalles d’or que van aconseguir el quatre scull veterà fèmina i l’skiff veterà masculí i les dues d’argent de l’skiff aleví masculí i l’skiff veterà fèmina:

Medalla d’or:

  • 4x VF: Coia Vilallonga Andrea T. Mazzanti, Lurdes Torrell i Glòria Queralt
  • 1x VM: Genaro Pérez

Medalla d’argent:

  • 1x AM: Ferran Herrera
  • 1x VF: Lurdes Torrell

També van aconseguir una meritòria quarta posició al rànquing el doble aleví femení i el doble veterà masculí, la sisena posició de l’skiff aleví masculí, la vuitena del vuit màster masculí, la dotzena del doble aleví masculí, i la 13ª dels skiffs infantil masculí i màster masculí.

Aquests resultats van fer pujar al club fins a la segona posició del rànquing per clubs en categoria veterà.

D’aquesta manera conclou pel club la temporada 2020-2021 de rem olímpic, marcada pel retorn endarrerit a les competicions i una evolució notable del nivell dels nostres remers i remeres. Enhorabona!

Tots els resultats

 

Fotografies medallistes: Federación Española de Remo