El RCNTarragona cedeix el seu fons documental històric a l’arxiu del Port de Tarragona

Aquest 20 de gener, a les 9 del matí, s’ha fet efectiu l’acord de cessió entre el Reial Club Nàutic de Tarragona i el Port de Tarragona del fons documental històric de la nostra entitat.

Andrea Mazzanti, presidenta del RCNTarragona, i Saül Garreta, president del Port de Tarragona, han estat els encarregats de signar un acord que permetrà digitalitzar, conservar i garantir el lliure accés a la documentació que el club ha conservat des de la seva fundació l’any 1878.

Entre el material cedit, es poden trobar acords de junta del 1930, reglaments del club del 1920, factures i rebuts antics, documents de les diverses seccions del club, cartells, catàlegs publicitaris així com fotografies històriques de les instal·lacions del club, l’entorn i la ciutat dels anys 60 als anys 90 entre molts d’altres.

Aquest material se suma al que ja es va cedir l’any 2010, i que incloïa, sobretot, llibres d’actes del club i documentació de l’Escola de Marineria.

Un cop l’Arxiu del Port, hagi estudiat, catalogat i custodiat els documents cedits pel Reial Club Nàutic de Tarragona, els posarà a disposició del públic mitjançant el contacte que hi ha al web https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/arxiu-portFotografies: Port de Tarragona

Fotografies: Port de Tarragona