Els Casals d’estius del Reial Club Nàutic de Tarragona, un reclam pels amants del mar

Un any més, el Casal d’estiu del Reial Club Nàutic suposen unes setmanes per als petits de casa, plenes d’activitats i sobretot, d’una bona dosi de mar.

 

Els Casals van començar la última setmana de juny i duraran fins al 25 d’agost, realitzant 6 casals diferents i per a diferents edats i modalitats. Dintre d’aquestes activitats hi podem trobar diferents categories:

 

Per començar, Casal de Mar, de 4 a 7 anys, en ell, els més petits gaudiran d’activitats i jocs amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i les comunicatives de forma lúdica sempre en un entorn protegit i adequat a la seva realitat i introduint petites activitats nàutiques de forma segura.

Sport Nàutic, de 7 a 10 anys, comencen a conèixer de forma segura les activitats nàutiques de forma individual, col·lectiva o per parelles.

Sport Summer, per a nens/es de 10 a 13 anys, on gaudiran d’un complet pack d’activitats nàutiques i de terra on, a més de millorar les seves habilitats en aquests dos medis, s’ho passaran genial amb la resta de companys i companyes.

Nàutic Summer, per a nens/es de 13 a 16 anys. Té per objectiu la pràctica esportiva de forma lúdica en l’entorn marítim que rodeja el club.

Sailing Nàutic, és el casal dirigit als nens i joves d’entre 8 i 17 anys amb l’objectiu principal de la pràctica esportiva de la vela, de forma teòrica i pràctica.

Finalment, el Casal de Pàdel, per a nens/es de 8 als 16 anys.

 

Amb més de 125 anys d’experiència en activitats nàutiques, el Reial Club Nàutic de Tarragona és troba en una localització immillorable a la ciutat de Tarragona, envoltat de mar, entre la platja del miracle i el Port de Tarragona, hi trobareu unes instal·lacions noves i millorades per la vostra pràctica nàutica, i posa el punt i seguit d’un club que treballa dia a dia per fomentar els esports nàutics i potenciar el coneixement i respecte al mar.

 

Per fer les inscripcions podeu entrar a la web del Reial Club Nàutic (www.rcntarragona.org) o bé, trucar al 977 24 03 60.