Emocionant dia del club al Reial Club Nàutic de Tarragona

Diumenge 17 d’octubre el Reial Club Nàutic de Tarragona va organitzar a la terrassa de la piscina el dia del club, una jornada de reconeixement, record i celebració organitzada per la comissió de social i dirigida a la totalitat de socis de la nostra entitat.

L’acte va començar amb la distinció als 10 primers socis de la nostra entitat, que van rebre un ram de roses en agraïment a la fidelitat i sentiment de pertinença al club durant tants anys. També van rebre una medalla de plata i or els socis que enguany o el passat van fer 25 o 50 anys de socis, respectivament, així com una bossa de llaminadures pels socis més joves. A continuació va ser obsequiada amb la insígnia de plata i menció com a sòcia honorària del club la Sra. Roser Soler, en agraïment a l’excel·lent tasca administrativa i la seva lluita per a la conservació de la memòria històrica de la nostra entitat.

L’acte va finalitzar amb un emotiu minut de silenci en memòria dels que ens van deixar els darrers mesos i l’entrega posterior de la primera edició del memorial Ester Alegret Cholbi, que va entregar-se a la comissió social del club.

Van tancar l’acte el director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona, Joan Basora i la presidenta del club, Andrea Mazzanti, que va dirigir-se als assistents agraint l’esforç realitzat els darrers mesos, ja que s’està traduint en una notable millora de la massa social i activitat del club.

Tots els presents van gaudir de refrigeris, pica-pica, música en directe i vermut patrocinat per Yzaguirre.