Ens movem amb tu!

Amb l’arribada del mes de setembre i la finalització de la temporada estival, el Reial Club Nàutic de Tarragona enceta una nova temporada carregada de novetats sota el lema “ENS MOVEM AMB TU“, sempre respectant les mesures d’higiene i seguretat que tots hem de respectar i tenir presents donada la situació extraordinària que vivim actualment.

Els canvis esportius afecten les seccions de rem, vela, pàdel, surfski i activitats dirigides i tenen per objectiu reduir la quantitat d’assistents a cada entrenament o sessió amb la creació de més grups i potenciar el treball en espais exteriors mentre la climatologia ho permeti.

Pel que fa a les instal·lacions, es continuarà reforçant la neteja i desinfecció d’aquestes, del sistema de ventilació i de les zones comunes. Se seguirà posant a disposició dels socis l’equipament per a la higiene i desinfecció pròpia i del material que utilitzen.

L’equip de manteniment centrarà esforços en la millora i adequació de la instal·lació elèctrica, millorar la il·luminació dels passadissos interiors, substitució de l’enllumenat actual del club per un de baix consum i pintat de les instal·lacions.

Per potenciar l’esperit nàutic i obrir l’entorn que rodeja la nostra ciutat i club, es continuaran realitzant cursos i travessies de caiac, pàdel surf, rem olímpic, rem de mar, vela per a adults i surfski dirigit a socis, no socis, grups i escoles.

Malgrat les vicissituds viscudes, es continua invertint en material nou i millora de l’actual per a totes les seccions esportives, amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu als entrenaments de les seccions i resultats a les competicions.

L’objectiu de tot aquest moviment i raó del lema d’aquesta temporada no és altre que fer arribar a tots els membres del club així com la ciutadania de Tarragona la possibilitat de gaudir de l’entorn nàutic que ens rodeja.

És per això que el club ofereix fins al 31 de desembre de 2020 una promoció per poder formar part del club per només 46,95 € al mes (40,85 € en concepte de quota social i 6,10 € en concepte de quota d’entrada a terminis subjectes totes dues als estatuts del club), així com un pagament de 46,95€ el primer mes en concepte de matrícula i només per aquells que no hagin estat socis durant els darrers dotze mesos.

És el moment de sumar-se al Nàutic. Nosaltres… Ens movem amb tu!