INSCRIPCIONS OBERTES PER A SOCIS I NO SOCIS

INFORMACIÓ GENERAL - CASALS D'ESTIU 2024

Casal de Mar: per a nens/es de 4 a 7 anys. En ell, els més petits gaudiran d’activitats i jocs amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i les comunicatives de forma lúdica sempre en un entorn protegit i adequat a la seva realitat i introduint petites activitats nàutiques de forma segura! És l’única modalitat que podràs escollir si vols quedar-te fins les 13h, les 15h o bé fins les 16h amb el menjar inclòs.

Activitats: Jocs Tradicionals, Ioga Kids, Implements, Jocs De Platja, Bodyboard, Jump XL, Expressió Corporal, Agility Surfing, Jocs Esportius, Raft Surf, Psicomotricitat, Piscina, Snorkel, Knee Pàdel, Malabars, Taller de Pintura, Manualitats I Jocs De Taula.

Sport Nàutic: per a nens/es de 7 a 10 anys. S’introdueixen, de forma segura activitats nàutiques de forma individual, col·lectiva o per parelles, per tal d’iniciar als alumnes als esports nàutics, així com als esports col·lectius i dotar-los poc a poc d’autonomia en aquests dos medis.

Activitats: Multiesports, Pàdel Surf, Caiac, Knee Padel, Vela, Caiac Polo, Agility Surfing, Cycling Port, Beach Sports, Natació, Raft Surf, Waterpolo, Jocs Alternatius, Pàdel, Snorkel, Expressió Corporal, Jocs de Taula, Psicomotricitat, Surf XL, Bàdminton, Skimboard, Bodyboard. Servei de menjador opcional.

Sport Summer: per a nens/es de 10 a 13 anys. Els participants, gaudiran d’un complet pack d’activitats nàutiques i de terra on, a més de millorar les seves habilitats en aquests dos medis, s’ho passaran genial amb la resta de companys i companyes!

Activitats: Cycling Port, JumpXL, Circuit Training, Caiac Polo, Raft Surf, Pàdel, Multiesports, Pool Games, Agility Surfing, Llagut, Hoquey Aquàtic, Windsurf, Vela, Triatló, Càiac, Bodyboard, Waterpolo, Skimboard, Snorkel, Knee Pàdel, Pàdel Surf, Jocs de Taula, i Piscina. Servei de menjador opcional..

Nàutic Summer: per a nens/es de 13 a 16 anys. Té per objectiu la pràctica esportiva de forma lúdica en l’entorn marítim que rodeja el club, que ens permet gaudir d’experiències noves en un entorn i un material al qual no estan acostumats la resta de l’any!

Activitats: Btt, Rem, Ergòmetre, Spinning, Circuit Training, Knee Polo, Pàdel, Snorkel, Travessia En Càiac, Pàdel Surf, Windsurf, JumpXL, Knee Pàdel, Multiesports, Llagut, Triatló, Agility Surfing, Raft Surf, Waterpolo, Hockey Aquàtic, Surfski. Servei de menjador opcional.

Sailing Nàutic: És el casal del Reial Club Nàutic de Tarragona dirigit als nens i joves d’entre 8 i 16 anys amb l’objectiu principal de la pràctica esportiva de la vela, de forma teòrica i pràctica, a més de practicar els esports nàutics més populars dels altres casals del club. Una fusió d’èxit! Aprenentatge i diversió al Nàutic!

Activitats: Raft Surf, Agility Surfing, Bodyboard, Skimboard, Natació, Caiac, Windsurf, JumpXL, Pàdel Surf, Teòrica de preparació de Vaixells, Teoria de la Vela i Navegació en diferents modalitats i embarcacions. Servei de menjador opcional.

Casal de Pàdel: per a nens/es de 8 als 16 anys. El casal per gaudir de la pala a la pista! Aquesta modalitat només es podrà escollir en l’opció de matí, de les 9h fins a les 13h. Vine i aprèn a jugar o millora el teu nivell i després refresca’t a la piscina!

Activitats: Preparació física en circuit multiestacions, tècnica i joc de pàdel, anàlisi en vídeo i piscina. Sense servei de menjador.

FULLETÓ INFORMATIU AMB PREUS

TIPUS DE DESCOMPTES

 • Preus especials per a participants socis
 • Acumulació de setmanes
 • Famílies nombroses i monoparentals
 • A partir del 2n fill/a inscrit

FES AQUÍ LA TEVA INSCRIPCIÓ

Inscripcions per a socis OBERTES:

Inscripcions a: Formulari inscripció
Per poder fer la inscripció en aquest període i gaudir del descompte, cal indicar el número de soci del fill/a que participarà.

Inscripcions per a no socis OBERTES:

Inscripcions a: Formulari inscripció

TORNS DELS CASALS

*del 25 al 28 de juny

de L’1 al 5 de juliol

deL 8 al 12 de juliol

del 15 al 19 de juliol

del 22 al 26 de juliol

del 29 de juliol al 2 d’agost

del 5 aL 9 d’agost

*del 12 al 16 d’agost

INFORMACIÓ ESPECÍFICA - casals d'estiu 2024

El RCNT organitza tots els estius “Casals Nàutics” per a nens/es de 4 a 16 anys i que es realitzen de dilluns a divendres de 9:00h a 16:00h. Aquest any l’empresa especialitzada en el sector de les activitats ludicoesportives, Mou T Serveis i Lleure també serà, juntament amb RCNT organitzadora dels Casals d’Estiu.

L’activitat es pot escollir practicar-la d’una a vuit setmanes en funció de les necessitats de cada família.

També hi ha la possibilitat d’afegir el servei d’acollida de 8h a 9 h (12€ setmanals)

Aquesta edició torna el servei de menjador,  si esculls aquesta opció l’hora de sortida s’ampliarà fins les 16h. (els grups dinaran a partir de les 13:30h en funció del nombre de participants de cada setmana)

Els grups es conformen segons les edats dels participants i volum de les inscripcions, en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives.

Preus 2024

1 SET 2 SET 3 SET 4 SET 5 SET 6 SET 7 SET 8 SET
 9h a 13h Casal de Mar i Casal de Pàdel 
Socis 115 € 215 € 315 € 415 € 515 € 615 € 715 € 815 €
No socis 140 € 260 € 380 € 500 € 620 € 740 € 860 € 980 €
9h a 15h Casal de Mar, Sport Nàutic, Sport Summer, Nàutic Summer i Sailing Nàutic 
Socis 150 € 285 € 420 € 555 € 690 € 825 € 960 € 1.095 €
No socis 190 € 360 € 530 € 700 € 870 € 1.040 € 1.210 € 1.380 €
9h a 16h Inclou Dinar  Casal de Mar, Sport Nàutic, Sport Summer, Nàutic Summer i Sailing Nàutic 
Socis 200 € 385 € 570 € 755 € 940 € 1.125 € 1.310 € 1.495 €
No socis 240 € 460 € 680 € 900 € 1.120 € 1.340 € 1.560 € 1.780 €
1 SET 2 SET 3 SET 4 SET 5 SET 6 SET 7 SET 8 SET

Tots els preus inclouen l’IVA, 2 samarretes i un obsequi per a cada participant.

*Si esculls la setmana 1 o la setmana 8, et podràs aplicar un descompte degut a que aquestes seran de 4 dies.

Consideracions importants:

 • Inscripcions a “INSCRIPCIONS
 • Com cada any regalarem amb la inscripció 2 samarretes, i un obsequi.
 • Hi haurà la possibilitat de contractar el servei de menjador/càtering, si esculls aquesta opció extra la teva modalitat acabarà a les 16h (excepte si has escollit Casal de Pàdel o si has seleccionat Casal de Mar en la opció fins les 13h)
 • Els alumnes podran portar un entrepà, fruita o carmanyola amb un esmorzar que menjaran a les parades que el propi grup pactarà amb seu monitor/a, juntament amb un bidonet d’aigua i la crema solar que a les mateixes parades podran renovar.
 • Els grups es formaran cada dilluns amb els monitors/es i es mantindran estables tota la setmana.
 • Una setmana abans de començar cada torn, enviarem a les famílies dels alumnes inscrits un full informatiu amb tot el que han de tenir en compte per tal que l’estada al club sigui excel·lent.
 • En fer la inscripció comproveu el correu d’SPAM si no rebeu la confirmació.
 • Les anul·lacions i ampliacions es realitzaran sempre per escrit, al correu rcnt@moutrserveis.com En cas d’anul·lació en menys de 10 dies de previs al dia abans de l’inici de la setmana, l’import retornat serà del 75%

COM ES REALITZA LA INSCRIPCIÓ?

 

SI EL NEN/A ÉS SOCI/A DEL CLUB

Només podras inscriure amb el preu de SOCI a aquells menors que tinguin la condició “Soci Infantil”, “Soci Juvenil” i “Soci Esportiu” del club i que estiguin al corrent del pagament de les quotes. Per fer-ho hauras de seguir el següent enllaç i indicar el número de soci del menor quan es pregunti al formulari.
Per qualsevol incidència tècnica, pots contactar correu rcnt@moutserveis.com

SI EL NEN/A NO ÉS SOCI/A DEL CLUB

Si tu ets soci/a però el teu fill/a no ho és, no podràs accedir al preu per a socis, per tant, et recomanem que valoris l’opció de fer-lo soci/a:
Els menors de 14 anys (infantils) paguen 47,35€ anuals i els de 14 anys o més (juvenils), 14,80€ mensuals.
Per qualsevol dubte, pots contactar amb el club al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org

Vols més informació o tens algún dubte?