INSCRIPCIONS TANCADES notícia informativa

INFORMACIÓ GENERAL – CASALS D’ESTIU 2021

Casal de Mar: per a nens/es de 4 a 7 anys. En ell, els més petits gaudiran d’activitats i jocs amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i les comunicatives de forma lúdica sempre en un entorn protegit i adequat a la seva realitat i introduint petites activitats nàutiques de forma segura!

descarrega el pdf

Sport Nàutic: per a nens/es de 7 a 10 anys. S’introdueixen, de forma segura activitats nàutiques de forma individual, col·lectiva o per parelles, per tal d’iniciar als alumnes als esports nàutics, així com als esports col·lectius i dotar-los poc a poc d’autonomia en aquests dos medis.

descarrega el pdf

Sport Summer: per a nens/es de 10 a 13 anys. Els participants, gaudiran d’un complet pack d’activitats nàutiques i de terra on, a més de millorar les seves habilitats en aquests dos medis, s’ho passaran genial amb la resta de companys i companyes!

descarrega el pdf

Nàutic Summer: per a nens/es de 13 a 16 anys. Té per objectiu la pràctica esportiva de forma lúdica en l’entorn marítim que rodeja el club, que ens permet gaudir d’experiències noves en un entorn i un material al qual no estan acostumats la resta de l’any!

descarrega el pdf

Sailing Nàutic: És el casal del Reial Club Nàutic de Tarragona dirigit als nens i joves d’entre 8 i 16 anys amb l’objectiu principal de la pràctica esportiva de la vela, de forma teòrica i pràctica, a més de practicar els esports nàutics més populars dels altres casals del club. Una fusió d’èxit assegurat! Aprenentatge i diversió al Sailing Nàutic!

descarrega el pdf

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES

Imprescindible presentar el carnet acreditatiu quan es soliciti. El descompte es retornarà un cop s’hagin validat les inscripcions

 • 2n fill – 5% descompte
 • 3r fill i posteriors – 10% descompte

Imprescindible presentar el carnet acreditatiu quan es soliciti. El descompte es retornarà un cop s’hagin validat les inscripcions

 • 1r fill – 5% descompte
 • 2n fill i posteriors – 10% descompte

DATES D'INSCRIPCIONS

19 D'ABRIL

Inscripcions a : Mi Club Online
Imprescindible iniciar la sessió amb l’usuari de l’alumne

3 DE MAIG

Inscripcions a:
Mi Club Online

TORNS DELS CASALS

del 28 de juny al 2 de juliol

del 5 al 9 de juliol

del 12 al 16 de juliol

del 19 al 23 de juliol

del 26 al 30 de juliol

del 2 al 6 d’agost

del 9 al 13 d’agost

del 16 al 20 d’agost

del 23 al 27 d’agost

del 30 d’agost al 3 de setembre

INFORMACIÓ ESPECÍFICA - casals d'estiu 2021

El RCNT organitza tots els estius “Casals Nàutics” per a nens/es  de 3 a 16 anys i que es realitzen de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

L’activitat es pot escollir practicar-la d’una a deu setmanes en funció de les necessitats de cada família.
A més hi ha la possibilitat d’acollir-se a la llar d’infants.

Els grups es conformen segons les edats dels participants i en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives que només podran fer amb nosaltres!

Consideracions importants:

 • Inscripcions a “MI CLUB ONLINE
 • Com cada any regalarem amb la inscripció dues samarretes, i a aquest any també una motxilla.
 • Desinfecció reforçada.
 • Sense servei de menjador/càtering a cap casal.
 • Els alumnes podran portar un entrepà/fruita/carmanyola amb un esmorzar que menjaran a les parades que el propi grup pactarà amb seu monitor, juntament amb un bidonet d’aigua i la crema solar que a les mateixes parades podran renovar.
 • Els grups es formaran cada dilluns amb els monitors i es mantindran estables tota la setmana.
 • El nombre d’alumnes per grup respectarà les limitacions marcades per la Generalitat i amb un màxim de 10 alumnes.
 • Una setmana abans de començar cada torn, enviarem a tots els pares dels alumnes inscrits un full informatiu amb tot el que han de tenir en compte per tal que l’estada al club sigui excel·lent.

COM ES REALITZA LA INSCRIPCIÓ?

SI EL NEN/A ÉS SOCI/A DEL CLUB

Només podras inscriure amb el preu de SOCI a aquells menors que tinguin la condició “Soci Infantil”, “Soci Juvenil” i “Soci Esportiu” del club i que estiguin al corrent del pagament de les quotes. Per fer-ho hauras de seguir els següents passos:
 1. Iniciar sessió a “MI CLUB ONLINE” amb l’usuari (núm de soci) i contrassenya del menor. (Si no coneixes aquestes dades, contacta amb nosaltres al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org).
 2. Un cop iniciada la sessió revisa a “LES MEVES DADES” que totes siguin correctes, afegeix la direcció postal així com els telèfons de contacte i desa els canvis. Son els que utilitzarem per contactar en cas que sigui necessari. Sense ells és possible que la inscripció sigui cancelada.
 3. Amb les dades revisades, accedeix a “CURSOS I ESCOLES“, i ja t’apareixerà la fitxa del menor que s’ha d’inscriure. Si no surt, assegura’t que has iniciat correctament la sessió amb el seu usuari. A continuació escull casal (apareixen segons l’edat), la quantitat de torns, la informació complementària, accepta les condicions i fes clic al botó d’Inscriu-me.
 4. Realitza el pagament mitjançant la passarela online. SI NO REALITZES EL PAGAMENT, la inscripció no serà vàlida i perdràs la reserva de plaça.
Per qualsevol incidència tècnica, pots contactar amb el club al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org

SI EL NEN/A NO ÉS SOCI/A DEL CLUB

Si tu ets soci/a però el teu fill/a no ho és, no podràs accedir al preu per a socis, per tant, et recomanem que valoris l’opció de fer-lo soci/a:
Els menors de 14 anys (infantils) paguen 40,85€ anuals i els de 14 anys o més (juvenils), 12,75€ mensuals.
El procés per inscriure als casals a un menor NO SOCI del club és molt senzill. Per fer-ho hauras de seguir els següents passos:
 1. Accedeix a “CURSOS I ESCOLES“, i omple les dades del menor que s’ha d’inscriure. Si tu ets soci numerari (pare/mare major d’edat), assegura’t que NO està la teva sessió iniciada. A continuació escull casal (apareixen segons l’edat), la quantitat de torns, la resta d’informació, accepta les condicions i fes clic al botó d’Inscriu-me.
 2. Realitza el pagament mitjançant la passarela online. SI NO REALITZES EL PAGAMENT, la inscripció no serà vàlida i perdràs la reserva de plaça.
Per qualsevol incidència tècnica, pots contactar amb el club al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org

Vols més informació o tens algún dubte?