Fotografies setmanals

INFORMACIÓ GENERAL - CASALS D'ESTIU 2022

Casal de Mar: per a nens/es de 4 a 7 anys. En ell, els més petits gaudiran d’activitats i jocs amb l’objectiu de desenvolupar les habilitats motrius bàsiques i les comunicatives de forma lúdica sempre en un entorn protegit i adequat a la seva realitat i introduint petites activitats nàutiques de forma segura!

Activitats: Jocs Tradicionals, Ioga Kids, Implements, Jocs De Platja, Bodyboard, Jump XL, Expressió Corporal, Agility Surfing, Jocs Esportius, Raft Surf, Psicomotricitat, Piscina, Snorkel, Knee Pàdel, Malabars, Taller de Pintura, Manualitats I Jocs De Taula. Sense servei de menjador.

Sport Nàutic: per a nens/es de 7 a 10 anys. S’introdueixen, de forma segura activitats nàutiques de forma individual, col·lectiva o per parelles, per tal d’iniciar als alumnes als esports nàutics, així com als esports col·lectius i dotar-los poc a poc d’autonomia en aquests dos medis.

Activitats: Multiesports, Pàdel Surf, Caiac, Knee Padel, Vela, Caiac Polo, Agility Surfing, Cycling Port, Beach Sports, Natació, Raft Surf, Waterpolo, Jocs Alternatius, Pàdel, Snorkel, Expressió Corporal, Jocs de Taula, Psicomotricitat, Surf XL, Bàdminton, Skimboard, Bodyboard. Sense servei de menjador.

Sport Summer: per a nens/es de 10 a 13 anys. Els participants, gaudiran d’un complet pack d’activitats nàutiques i de terra on, a més de millorar les seves habilitats en aquests dos medis, s’ho passaran genial amb la resta de companys i companyes!

Activitats: Cycling Port, JumpXL, Circuit Training, Caiac Polo, Raft Surf, Pàdel, Multiesports, Pool Games, Agility Surfing, Llagut, Hoquey Aquàtic, Windsurf, Vela, Triatló, Càiac, Bodyboard, Waterpolo, Skimboard, Snorkel, Knee Pàdel, Pàdel Surf, Jocs de Taula, i Piscina. Sense servei de menjador.

Nàutic Summer: per a nens/es de 13 a 16 anys. Té per objectiu la pràctica esportiva de forma lúdica en l’entorn marítim que rodeja el club, que ens permet gaudir d’experiències noves en un entorn i un material al qual no estan acostumats la resta de l’any!

Activitats: Btt, Rem, Ergòmetre, Spinning, Ircuit Training, Knee Polo, Pàdel, Snorkel, Travessia En Càiac, Pàdel Surf, Windsurf, JumpXL, Knee Pàdel, Multiesports, Llagut, Triatló, Agility Surfing, Raft Surf, Waterpolo, Hockey Aquàtic, Surfski. Sense servei de menjador.

Sailing Nàutic: És el casal del Reial Club Nàutic de Tarragona dirigit als nens i joves d’entre 8 i 16 anys amb l’objectiu principal de la pràctica esportiva de la vela, de forma teòrica i pràctica, a més de practicar els esports nàutics més populars dels altres casals del club. Una fusió d’èxit! Aprenentatge i diversió al Nàutic!

Activitats: Raft Surf, Agility Surfing, Bodyboard, Skimboard, Natació, Caiac, Windsurf, JumpXL, Pàdel Surf, Teòrica de preparació de Vaixells, Teoria de la Vela i Navegació en diferents modalitats i embarcacions. Sense servei de menjador.

Casal de Pàdel: La novetat d’aquest any, gaudeix del casal de pàdel de 9 del matí a les 13 i aprèn a jugar o millora el teu nivell al Nàutic! Per a alumnes de 7 als 16 anys.

Activitats: Preparació física en circuit multiestacions, tècnica i joc de pàdel, anàlisi en vídeo i piscina. Sense servei de menjador.

FULLETÓ INFORMATIU AMB PREUS

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES

Imprescindible presentar el carnet acreditatiu quan es sol·liciti.

El descompte es retornarà un cop s’hagin validat les inscripcions

 • 2n fill – 5% descompte
 • 3r fill i posteriors – 10% descompte

Imprescindible presentar el carnet acreditatiu quan es soliciti. El descompte es retornarà un cop s’hagin validat les inscripcions

 • 1r fill – 5% descompte
 • 2n fill i posteriors – 10% descompte

DATES D'INSCRIPCIONS

15 D'ABRIL

Inscripcions a : Mi Club Online
Per poder fer la inscripció en aquest període i gaudir del descompte, cal iniciar la sessió amb l’usuari del fill/a.

1 DE MAIG

Inscripcions a:
Mi Club Online

TORNS DELS CASALS

del 27 de juny a l’1 de juliol

del 4 al 8 de juliol

de l’11 al 15 de juliol

del 18 al 22 de juliol

del 25 al 29 de juliol

de l’1 al 5 d’agost

del 8 al 12 d’agost

del 15 al 19 d’agost

del 22 al 26 d’agost

INFORMACIÓ ESPECÍFICA - casals d'estiu 2022

El RCNT organitza tots els estius “Casals Nàutics” per a nens/es de 4 a 16 anys i que es realitzen de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

L’activitat es pot escollir practicar-la d’una a deu setmanes en funció de les necessitats de cada família.

També hi ha la possibilitat d’acollir-se al servei d’acollida. De 8 a 9 h: Socis – 10€ setmanals i  No socis – 12€ setmanals

Els grups es conformen segons les edats dels participants i en cada un podem trobar un gran ventall d’activitats nautico-esportives.

Preus 2022

De 9 a 13 h Casal de Mar i Casal de Pàdel 
Socis 90 € 165 € 240 € 315 € 390 € 465 € 540 € 615 € 690 € 750 €
No socis 125 € 220 € 315 € 410 € 505 € 600 € 695 € 790 € 885 € 980 €
De 9 a 15 h Casal de Mar, Sport Nàutic, Sport Summer, Nàutic Summer i Sailing Nàutic 
Socis 130 € 245 € 350 € 445 € 530 € 610 € 685 € 760 € 835 € 900 €
No socis 165 € 310 € 445 € 570 € 685 € 790 € 885 € 980 € 1.075 € 1.170 €
1 SET 2 SET 3 SET 4 SET 5 SET 6 SET 7 SET 8 SET 9 SET 10 SET

Dues samarretes i un bidonet d’aigua inclosos en el preu.

Consideracions importants:

 • Inscripcions a “MI CLUB ONLINE
 • Com cada any regalarem amb la inscripció dues samarretes, i a aquest any també un bidonet.
 • No hi haurà servei de menjador/càtering
 • Els alumnes podran portar un entrepà, fruita o carmanyola amb un esmorzar que menjaran a les parades que el propi grup pactarà amb seu monitor, juntament amb un bidonet d’aigua i la crema solar que a les mateixes parades podran renovar.
 • Els grups es formaran cada dilluns amb els monitors i es mantindran estables tota la setmana.
 • El nombre d’alumnes per grup tindrà un màxim de 10-12 alumnes.
 • Una setmana abans de començar cada torn, enviarem a tots els pares dels alumnes inscrits un full informatiu amb tot el que han de tenir en compte per tal que l’estada al club sigui excel·lent.

COM ES REALITZA LA INSCRIPCIÓ?

SI EL NEN/A ÉS SOCI/A DEL CLUB

Només podras inscriure amb el preu de SOCI a aquells menors que tinguin la condició “Soci Infantil”, “Soci Juvenil” i “Soci Esportiu” del club i que estiguin al corrent del pagament de les quotes. Per fer-ho hauras de seguir els següents passos:
 1. Iniciar sessió a “MI CLUB ONLINE” amb l’usuari (núm de soci) i contrassenya del menor. (Si no coneixes aquestes dades, contacta amb nosaltres al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org).
 2. Un cop iniciada la sessió revisa a “LES MEVES DADES” que totes siguin correctes, afegeix la direcció postal així com els telèfons de contacte i desa els canvis. Son els que utilitzarem per contactar en cas que sigui necessari. Sense ells és possible que la inscripció sigui cancelada.
 3. Amb les dades revisades, accedeix a “CURSOS I ESCOLES“, i ja t’apareixerà la fitxa del menor que s’ha d’inscriure. Si no surt, assegura’t que has iniciat correctament la sessió amb el seu usuari. A continuació escull casal (apareixen segons l’edat), la quantitat de torns, la informació complementària, accepta les condicions i fes clic al botó d’Inscriu-me.
 4. Realitza el pagament mitjançant la passarela online. SI NO REALITZES EL PAGAMENT, la inscripció no serà vàlida i perdràs la reserva de plaça.
Per qualsevol incidència tècnica, pots contactar amb el club al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org

SI EL NEN/A NO ÉS SOCI/A DEL CLUB

Si tu ets soci/a però el teu fill/a no ho és, no podràs accedir al preu per a socis, per tant, et recomanem que valoris l’opció de fer-lo soci/a:
Els menors de 14 anys (infantils) paguen 43,50€ anuals i els de 14 anys o més (juvenils), 13,60€ mensuals.
El procés per inscriure als casals a un menor NO SOCI del club és molt senzill. Per fer-ho hauras de seguir els següents passos:
 1. Accedeix a “CURSOS I ESCOLES“, i omple les dades del menor que s’ha d’inscriure. Si tu ets soci numerari (pare/mare major d’edat), assegura’t que NO està la teva sessió iniciada. A continuació escull casal (apareixen segons l’edat), la quantitat de torns, la resta d’informació, accepta les condicions i fes clic al botó d’Inscriu-me.
 2. Realitza el pagament mitjançant la passarela online. SI NO REALITZES EL PAGAMENT, la inscripció no serà vàlida i perdràs la reserva de plaça.
Per qualsevol incidència tècnica, pots contactar amb el club al 977240360 o al mail info@rcntarragona.org

Vols més informació o tens algún dubte?