Excel·lent jornada de piragüisme d’aigües tranquil·les a la Marina Port Tàrraco

El Reial Club Nàutic de Tarragona va col·laborar amb la Federació Catalana de piragüisme en l’organització de la darrera prova del Programa 2028 de Piragüisme d’Aigües Tranquil·les. Sota un sol esplèndid, temperatura molt agradable i envoltats per les embarcacions de luxe que hi ha atracades a la Marina Port Tàrraco, el centenar d’esportistes participants van gaudir d’un entorn únic i plàcid per gaudir de l’esport.

Les regates, que van començar a tres quarts d’onze i van finalitzar poc després de les dotze del migdia van comptar amb les següents victòries: Blai Villas en Home Benjamí K1, Coral Serra (CN Banyoles) en Dona Benjamí K1, Aniol Batchellí (CN Banyoles) en Home Aleví B K1, Mar Busqueta (Sicoris Club) en Dona Aleví B K1, Pere Serra (CN Banyoles) en Home Aleví A K1, Jordina Coll (CN Banyoles) en Dona Aleví A K1, Alvaro Kosowoski (CP Castelldefels) en Home Infantil B K1, Bruna Aguilar (CN Banyoles) en Dona Infantil B K1, Gerard Olona (CP Castelldefels) en Home Infantil A K1 i Lluna Busqueta (Sicoris Club) en Dona Infantil A K1.

Per clubs, la victòria va ser pel Club Natació Banyoles, seguit del Club Piragüisme Castelldefels i el Sicoris Club, que va quedar en tercera posició.

La competició va desenvolupar-se gràcies a la col·laboració de la Marina Port Tàrraco -que va cedir l’entorn i va posar facilitats a l’organització i als esportistes- i l’ajut d’Efectos Navales Ortiz -cedint d’embarcador-.

ALBUM DE FOTOGRAFIES:

 

Publicado por Reial Club Nàutic de Tarragona en Sábado, 13 de noviembre de 2021

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4210608739065458&type=3