Exitós 26è Campionat de Catalunya de Llagut Català organitzat pel nàutic

L’entorn de la Marina Port Tàrraco i el Moll de Costa del Port de Tarragona van acollir diumenge 12 de desembre el Campionat de Catalunya de Llagut Català, organitzat pel Reial Club Nàutic de Tarragona i la Federació Catalana de Rem i que va comptar amb la presència de més de 350 participants vinguts de 17 clubs catalans.

El bon temps i el bon ambient van ser els protagonistes d’una gran jornada de rem que va començar a les nou del matí amb les eliminatòries i tancar a les dues de la tarda amb les finals.

Un cop finalitzades les regates, el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Maria Cruset; la presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona, Andrea Mazzanti; el president de la Federació Catalana de Rem, Francisco Paz i el delegat de la secció de rem del Nàutic, Josep Maria Martorell, van entregar les medalles a les 3 millors tripulacions de cada categoria.

A la classificació general va quedar en tercera posició el Club de Rem Arenys, en segona posició el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils i en primera el Club Nàutic Flix.

La regata va comptar amb la col·laboració del Port de Tarragona, la Marina Port Tàrraco, l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, Creu Roja Tarragona, Decathlon Tarragona, Boteros Amarradores de Tarragona, Efectos Navales Ortiz Tarragona, el Bar Nou i diversos voluntaris del club.

Totes les fotografies