Festí esportiu per l’equip de rem olímpic

El Canal Olimpic de Catalunya a Castelldefels, ha estat seu el cap de setmana passat de dues regates en les què el Nàutic ha estat molt ben representat.

En arribar el dissabte, va ser el torn dels grans (cadets, juvenils i absoluts) que competien a la regata Trial d’accés a la selecció catalana. S’hi van desplaçar un total de 16 tripulacions que van aconseguir 7 places de Final A i 4 places de Final B.

Cal destacar la victòria de Gerard Suñé a l’1x ABM, la 2a plaça de Dídac Garreta i Adrià Veciana al 2-JM i les 4es places de Jaume Aragonès i Lluis Galindo al 2-CM i Anna Gil al 1x JF.

La propera regata per a aquest grup d’esportistes serà “l’Open Internacional Andalusia”, que es disputarà el cap de setmana que ve.

Arribat el torn del diumenge, es va disputar la Regata de promoció adreçada aquesta a les tripulacions aleví, infantil, veterà i de nous remers.

Les condicions de la làmina d’aigua del canal van ser immillorables i aquest grup, aquesta vegada si, atesa la suspensió de la regata de St. Jaume, va poder tenir la primera competició de l’any. Més enllà dels excel·lents resultats, cal destacar el compromís, il·lusió i treball en equipque van mostrar els nostres joves esportistes en aquesta, que per a bona part, era la primera vegada que competien.

La propera regata per a aquest grup d’esportistes és la 3a Regata de la Lliga d’ergòmetre, que es disputarà la setmana del 12 al 18 de desembre.