Gran paper dels remers del club a l’Europeu Juvenil de Rem

Jordi Acosta, Jan Sentís i Gerard Suñé remers del Reial Club Nàutic de Tarragona, van disputar el passat 26 i 27 de setembre a Belgrad (Sèrbia) juntament amb el remer del Club Náutico Sevilla Jorge Knabe l’Europeu Juvenil de Rem, aconseguint una excel·lent quarta posició a la final A.

Amb un temps variable els dos dies, els nostres remers no van poder assegurar-se el camí directe a la final A a la primera eliminatòria i no va ser fins a la tarda que ho van aconseguir.

Diumenge va ser el dia de la final, on després de lluitar de forma heroica durant els 2000 metres de la competició per les posicions de podi, finalment no es va poder produir, classificant així en una gran quarta posició.

Un cop tornats a Tarragona els tres joves remers del nostre club ja es van posar en orde dels tècnics de la secció per tal de preparar el Campionat d’Espanya del proper 17 i 18 d’octubre.

Les alegries pel club no van acabar allí, ja que l’ex-remer del club Pablo Moreno, (ja no resideix a Tarragona), va aconseguir proclamar-se Campió d’Europa de Rem en la modalitat de doble scull després de dues fantàstiques jornades liderant les seves regates amb absoluta dominància sobre els seus rivals.

Enhorabona, Jan, Jordi, Gerard i Pablo!