INFORMACIÓ IMPORTANT – Casals d’Estiu del RCNT

El Reial Club Nàutic de Tarragona com cada any, té previst organitzar els casals nàutics característics de la nostra entitat.

Actualment, les condicions per poder realitzar-los venen condicionades per les mesures sanitàries, higièniques i de seguretat ocasionades per la COVID-19. Si aquestes milloressin, la nostra intenció és poder-los fer tal com desitgem i desitgeu.

Amb l’objectiu de millorar la previsió de serveis, monitors, material i resta de recursos, us facilitem aquest formulari on ens podreu fer-nos arribar les vostres intencions i així ajudar-nos a realitzar un millor servei per a tots.

El Reial Club Nàutic de Tarragona como cada año, tiene previsto organizar los casales náuticos característicos de nuestra entidad.

Actualmente, las condiciones para poder realizarlos vienen condicionadas por las medidas sanitarias, higiénicas y de seguridad ocasionadas por la COVID-19. Si estas mejoraran, nuestra intención es poderlos hacer tal como deseamos y deseáis.

Con el objetivo de mejorar la previsión de servicios, monitores, material y resto de recursos, os facilitamos este formulario donde nos podréis hacernos llegar vuestras intenciones y así ayudarnos a realizar un mejor servicio para todos.

+ INFO | http://rcntarragona.org/estiu/

FORMULARIO | https://forms.gle/AWoWNJNsijyJCX4G8