Informació relativa al COVID-19

El Reial Club Nàutic de Tarragona informa els seus socis i sòcies en relació al brot de coronavirus que, segons les últimes instruccions del Departament de Sanitat, els clubs esportius no estan subjectes a la suspensió de la seva activitat.

Recordem que les mesures acordades són les següents:

  • Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.
  • Se suspenen o s’ajornen les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.
  • Aquestes mesures de restricció s’apliquen a espectacles públics, recreatius i d’oci, activitats culturals, religioses o similars, amb independència que siguin ofertes per un titular, explotador o organitzador públic o privat.
  • En les pròximes hores, des de Funció Pública, es fixaran les mesures que afectin a l’àmbit de l’administració pública. Per tant, sortirà una instrucció des de la Direcció General de Funció Pública a totes les institucions afectades.

Tot i així, per responsabilitat per tal d’aturar la propagació del virus, caldrà aplicar les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria, tal i com recomana el Departament:

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%).
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper (almenys una distància de dos metres) i no compartiu les pertinences personals.

Atentament,
La Junta Directiva
Reial Club Nàutic de Tarragona