Jordi Orofino, orgullós de forma part del seu Club de tota la vida

Jordi Orofino, entrenador al Reial Club Nàutic de Tarragona des d’aquest mateix any 2023, ha deixat clar que està orgullós de poder formar-ne part a una entrevista per la revista Activa’t.

La vida al món del rem se li iniciava als 12 anys (2012), quan ell mateix explica que es va apuntar ‘perquè es volia aprimar’ i va acabar quedant en quarta posició al Campionat d’Espanya.

Després d’aquesta fita Orofino es va ”enganxar” al rem i va començar la seva trajectòria que va començar al Reial Club Nàutic, passant per la selecció catalana i finalment per l’espanyola, fins a tornar al seu Club, en el que ara com ell descriu s’enfronta a un nou desafiament:

‘Se trata de un nuevo desafío en mi carrera como entrenador. Es un regreso a mis raíces, a mi ciudad natal y a mi club de toda la vida. Ser entrenador de un club es diferente a ser entrenador de la selección, donde los atletas tienen claros sus objetivos y motivaciones. Aquí, es un nuevo contexto con niños, padres y un programa que debo gestionar. Aunque me sentía preparado, solo al ejercer el rol comprendí las responsabilidades que conlleva.

Afortunadamente, contar con un equipo de trabajo excepcional facilita enormemente el camino. El apoyo de las personas que me rodean en este proyecto es fundamental para lograr nuestros objetivos.’  declaraba l’entrenador a la revista.

Des del Club volem realçar la seva trajectòria i donar les gràcies per la feina feta fins ara, i la que sabem que farà.

Podeu llegir la notícia completa aquí: https://shorturl.at/bhtFT