La secció de rem viu un cap de setmana amb molt de moviment

Aquest cap de setmana, el rem de Tarragona ha demostrat estar més viu i amb més activitat que mai, amb moviment tant a rem olímpic, banc fix com rem de mar.

18 remers i l’entrenador Javi Mañas, membres de l’equip de rem de mar, i posteriorment 9 remers de l’equip social van realitzar un entrenament a les aigües del club en unes condicions immillorables tenint en compte el temporal que va patir la costa catalana setmanes anteriors.

Compartint aigua amb ells, també hi havia l’equip de rem de mar, on 10 remers i l’entrenador Alejandro Demiddi, van gaudir de l’aigua plana i la bona temperatura per seguir sumant entrenaments per preparar les següents competicions.

L’equip de rem olímpic també va tenir activitat a totes les seves seccions. Els veterans es van dividir en dos grups, un que va entrenar a Tarragona, i l’altre que es va sumar a la trentena de remers que es va desplaçar els dos dies a Amposta per remar i sumar quilòmetres mentre s’encara la recta final per disposar del nou embarcador del club. Simultàniament, 16 remers de la categoria infantil masculí i femenina, i l’entrenador Dídac Bru, es van desplaçar a Marignane (França) per competir a la regata Duo Avenir, convidats per segon any pel club local aconseguint tant els nois com les noies, la victòria a les seves respectives finals “F”.

Finalment, 12 remers i l’entrenador Borja Rueda, van desplaçar-se fins a Banyoles convocats per la Federació Catalana de Rem, per preparar i definir les tripulacions que participaran al Campionat d’Espanya per autonomies i de llarga distància.

La secció de rem avança amb força i amb els objectius clars, seguir creixent en membres i portant arreu del territori el nom del club el més alt possible!