Missatge de la Junta Directiva del RCNT

Estimades, estimats,

En aquests moments d’excepcionalitat compartida, la Junta del Reial Club Nàutic de Tarragona ens adrecem a tots els socis i sòcies per traslladar-vos diversos missatges.

– Desitgem que tant vosaltres com les vostres famílies i cercles pròxims estigueu bé de salut.
– La gravetat del moment ens ha fet prendre mesures extraordinàries per poder garantir el futur del club

1.    Hem tancat temporalment la nostra seu.
2.    Vam adoptar primer mesures de flexibilització en les jornades laborals dels treballadors del Club però finalment hem hagut d’aplicar un expedient de regulació temporal d’ocupació per a la majoria.
3.    Mantenim el servei d’administració i el telèfon d’atenció operatiu per qualsevol dubte que pugueu tenir.

Aquest és un nou revés després de molts altres al llarg d’aquests últims mesos: Grans deutes acumulats, mancança de gerència, desaparició de la informació general prèvia, els desastres naturals -la riada del Francolí, i el temporal Glòria-, que ens han deixat sense palanca al riu i al mar, i sense flota de vela lleugera, són alguns dels problemes viscuts, encara que no tots.

Malgrat tot això, hem aconseguit mantenir l’esperit d’equip; ens arriben donacions per tirar endavant nous esports nàutics i patrocinadors per mantenir instal·lacions; hem aconseguit recursos bancaris per renovar equips al gimnàs, o un nou llagut; hem aconseguit redefinir el projecte de renovació del club esportiu (que no considerava una intervenció en el club) i ara es contemplen millores significatives en la nostra seu…

ESTEM TIRANT ENDAVANT. Gràcies a l’entrega i de vegades sobreesforç de tot el personal a qui volem fer un agraïment públic, però, sobretot, gràcies a la complicitat de tots els socis i sòcies.

El nostre Club fa 142 anys que és una entitat de referència a la ciutat i al territori i això ara pren el màxim sentit si actuem com la comunitat de copropietaris que som. TOTS som corresponsables en la resposta a aquesta adversitat i de nosaltres depèn la continuïtat del Club. Hem de confiar, doncs, en les nostres pròpies forces, l’esperit de col·laboració i la nostra capacitat de superació

Us demanem que seguiu confiant en el projecte i en el futur Reial Club Nàutic de Tarragona. Us demanem que no abandoneu el club.
El nostre agraïment més sincer pel vostre esforç i pel vostre Compromís