Open de Primavera de Rem a Banyoles

Dos remers del Reial Club Nàutic de Tarragona van participar en l’Open de Primavera que es va disputar el passat cap de setmana a Banyoles (Girona). Aquesta prova servia per configurar els equips nacionals amb els millors remers i remeres de cada categoria, per aquest motiu va comptar amb una participació de molt alt nivell. Els dos dies van estar marcats per les condicions meteorològiques variables i el fort vent.

Els dos participants del club, Gerard Suñé i Gerard Andreu, després d’unes complicades eliminatòries, van aconseguir classificar-se a la Final A i la Final C, respectivament.

A la seva final, Gerard Suñé, va assolir la 6ª posició en categoria Pes Lleuger, i la segona posició i medalla de plata sots 23! Gerard Andreu, va aconseguir la 3ª posició a la seva final i la 8ª posició en categoria Pes Lleuger Absoluta!

Gràcies a aquests resultats, Gerard Suñé, ha estat convocat per formar part de les properes concentracions de sots 23 pes lleuger masculins de la Federació Espanyola de Rem.

Tots els resultats