El Reial Club Nàutic de Tarragona participa al Torneig Provincial Bronze de Pàdel de la Federació Catalana

torneig padel bronze tarragona

El Reial Club Nàutic de Tarragona ha participat un any més al Torneig Provincial de Pàdel per parelles del Circuit Bronze HEAD de la Federació Catalana de Pàdel, celebrat a Tarragona del 22 al 29 de juliol, en les categories absolut masculí i absolut femení.

Àlex Casas i Cristóbal Ramírez han resultat la parella guanyadora de la 1a categoria masculina al vèncer a Joaquim Piqué i Albert Rius per 6/3 i 6/2, mentre que a la categoria femenina les jugadores Lydia Mestre i Laura De Lamo han guanyat a la parella formada per Ester Puntes i Arantxa Alejandre per 6/1 i 6/4 a la final.

78 parelles participants al Torneig de Pàdel

El torneig, celebrat sempre per aquestes dates, s’ha desenvolupat al llarg de tota una setmana amb un total de 78 parelles, 16 en modalitat femenina i 62 en masculina. Pel que fa a socis del Reial Club Nàutic de Tarragona, a quatre parelles de les participants hi havia representació del club.En aquest sentit, la parella formada per Joan Gil i Ramiro Jover ha estat la que ha arribat més lluny, caient en semifinals del quadre de 3a, on finalment Daniel Sanchez i Jordi Carreras s’han proclamat campions d’aquesta categoria.

Deixa un comentari