Una vintena de socis del Reial Club Nàutic de Tarragona reconeguts pels seus 25 anys

dia del club reial club nautic
Fins a 22 socis del Reial Club Nàutic de Tarragona han estatreconeguts aquest diumenge 17 de juny per la seva trajectòria de més de 25 anys a l’entitat, des de la junta actual.
 
El reconeixement ha tingut lloc a la terrassa de l’edifici del Nàutic, al Port Esportiu de Tarragona, en el marc de la celebració del Dia del Clubuna data que enguany s’ha recuperat després de cinc anys, i que ha comptat amb l’assistència d’entorn a un centenar d’assistents.
 
El seu director, Rubén Llanos, ha destacat que “seguir formant part del nostre club durant tants anys és tota una mostra de fidelitat i hem volgut agrair-ho així, com ja es feia anys enrere en aquesta data que enguany recuperem”. En aquest sentit, també s’han fet reconeixements a tasques destacades al darrer any com és el cas de la placa entregada al director de l’escola de rem, Alejandro Demiddi.
També ha assistit el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, a qui el Nàutic ha regalat l’ensenya platejada del club.
El president del Reial Club Nàutic de Tarragona, Manuel Cremades, s’ha mostrat satisfet per l’assistència dels socis del club. Enguany el Nàutic de Tarragona ha estat campió de Catalunya de Rem, en el campionat que es va disputar el passat mes de maig a Banyoles.

Deixa un comentari