VI regata Maremagnum de iola clàssica a Barcelona

9 remers i remeres del club han participat aquest cap de setmana a la VI edició de la Copa Maremagnum organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona capitanejats per Javi Mañas al timó. La regata, que té per objectiu revitalitzar l’encant i la passió per la modalitat més antiga del banc mòbil, la iola clàssica, ha comptat amb una gran participació, tant de clubs de Catalunya com de fora.

El Nàutic va participar en les modalitats de VF amb Coia VIlallonga, Andrea Mazzanti, Lurdes Torrell i Glòria Queralt, mentre que els ABM han estat Eric Centelles, Gerard Andreu, Dídac Bru, David Benet i Gerard Suñé.

Semblava que seria una regata marcada per la pluja, però finalment el temps va donar una treva (fins i tot amb estones de sol), i tant la jornada del dissabte com diumenge es van poder realitzar les competicions amb total tranquil·litat meteorològica.

Pel que fa als resultats, les remeres veteranes han finalitzat la competició amb el 4t millor temps de la categoria, mentre que els ABM ho han fet en 7a posició!

Gràcies Reial Club Marítim de Barcelona per l’organització i la invitació a participar d’aquesta regata històrica de ioles clàssiques