Visita al Museu del Port de Tarragona

El passat 27 de juliol la junta directiva del Reial Club Nàutic de Tarragona va realitzar una visita guiada al nou Museu del Port.

El president del Port, Josep Maria Cruset; Montse Adan, directora de Port Ciutat; Mercè Toldrà, directora del Museu del Port i Marta Virgili, vicepresidenta del Port, distingits membres dels òrgans representatius i humà de l’APT, van encarregar-se gentilment de la visita i de les explicacions i curiositats de cadascun dels elements exposats.

Amb la reforma, el Museu del Port esdevé un nou i modern espai per exposar el fons patrimonial portuari, i a la vegada, en una nova oferta museogràfica emocionant gràcies a avançats mitjans audiovisuals i interactius, destacant també la dedicació d’un espai il·lustratiu del passat, present i futur del club, amb l’exposició de l’antiga equipació de l’escola de marineria, així com dels equips de competició de rem i de natació.

El Reial Club Nàutic de Tarragona agraeix al Port de Tarragona la visita i l’esforç que fa diàriament per realçar la història i el patrimoni marítim de la ciutat i el club.