Visita de la presidenta de la FER, del president de la FCR i del Delegat Territorial de l’Esport

Després que el Comitè Executiu del Comitè Olímpic Espanyol va acordar per unanimitat concedir al Reial Club Nàutic de Tarragona la Placa Olímpica al Mèrit Esportiu en reconeixement a la seva important tasca i a la contribució amb els esports nàutics que realitza des de fa més de cent anys, aquest cap de setmana el club rebre la visita de la presidenta de la “Federación Española de Remo“, la Sra. Asunción Loriente, del president de la “Federació Catalana de Rem”, el Sr. Paco Paz i del Delegat Territorial de l’Esport a Tarragona, el sr. Joan Planas.

Els membres de la junta i direcció del RCNT, juntament amb les presidències de la FER, la FCR i Genaro Pérez, de RENAVE

A més de visitar les instal·lacions del club nàutic, poder apreciar el potencial actual de les diferents seccions, xerrar amb el nostre staff tècnic de rem olímpic, banc fix i de mar, van aprofitar també, gràcies a la gestió de Genaro Pérez de l’empresa RENAVE, a recórrer en remolcador tota la zona portuària i de la desembocadura del riu Francolí per a visitar i poder apreciar on entrenaven els nostres primers esportistes i on ho fan els nostres remers actualment.

Interior de l’embarcació de REVAVE

La junta directiva i l’staff del RCNT agraeix a la Sra. Loriente, el Sr. Paz i el Sr. Plana, la visita i desitja que la seva estada a Tarragona i al club hagi estat agradable i profitosa.