XXVIII Descens del Oria en Trainera i Llagut Català

Més d’una trentena de membres de l’equip de banc fix del club van desplaçar-se fins a Orio (Guipúscoa) per disputar el passat cap de setmana el XXVIII Descens del Oria en Trainera i Llagut Català.
El descens de l’Oria és una de les proves més simbòliques i històriques del rem es disputa des del 1995 i compta amb dos recorreguts, un de 6000 metres i un de 4000 segons la categoria i l’embarcació. Els nostres representants, embarcats a una trainera i al llagut català, van disputar el de 4000.

Un gran nombre d’equips del País Basc, Catalunya i moltes altres regions, van elevar el nivell d’una competició que els nostres van superar amb nota:

El llagut català va finalitzar la competició en 4ª posició amb un temps de 25:29,42, mentre que la trainera ho va fer en 21ª aturant el cronòmetre en 20:58,42.

Volem felicitar a tots els integrants del club que han format part de la competició, a la timonera Maialen per la seva dedicació i correccions a sobre de la trainera així com al club de remo Sanpedrotarra per la seva hospitalitat.