Acosta i Sentís finalitzen els seus compromisos internacionals juvenils amb grans sensacions. Orofino es prepara pel mundial absoult

Aquestes dues setmanes han estat d’una gran activitat internacional pel que fa a la secció de rem, amb tres esportistes del club com a grans protagonistes, els juvenils Jordi Acosta i Jan Sentís i el sub-23 Jordi Orofino.

Els dos primers, concentrats a Castrelo de Miño des de finals de juny (un cop finalitzat el Campionat d’Espanya), han disputat les dues competicions internacionals per a juvenils que han tingut lloc aquest estiu, mentre que Jordi Orofino, després de quedar 4t del món al mundial sub-23 disputat a Florida entrenat amb la selecció pel també director de rem Alejandro Demiddi, ha seguit a Banyoles entrenant-se per guanyar-se la convocatòria per disputar el Campionat del Món d’Àustria.

  • Jordi Acosta, participant a la copa Juventut, a Itàlia en 4-, va classificar-se tant dissabte com diumenge en les eliminatòries que es disputaven al matí per córrer la final A, quedant posteriorment en una gran sisena posició en ambdós dies, més tenint en compte que el jove remer del RCNTarragona és juvenil de primer any!
  • Jan Sentís, per la seva banda, va participar en el Campionat del Món Juvenil disputat al Japó en 4-, un esdeveniment marcat com a prova test oficial de preparació per als Jocs Olímpics de l’any que ve. El primer dia de competició, a les eliminatòries, van quedar en quarta posició, fet que va fer que tinguessin de remar les repesques, ja que només els dos primers passaven a Final A. A la repesca es van quedar a una posició de córrer-la, tot i així, es van guanyar la plaça per córrer la B. Dissabte, després d’una gran remuntada final, van aconseguir la victòria a la final B i una gran 7a posició final. Més tenint en compte l’emvergadura de la competició.
  • Jordi Orofino, finalment, després de realitzar proves al llac de Banyoles per tal d’atorgar les places dels remers de la selecció que assistiran al Campionat del Món Absolut de rem, es va imposar en totes les sèries disputades contra els seus rivals i, finalment, es va guanyar la plaça per córrer l’skiff absolut a Àustria del 25 d’agost a l’1 de setembre.

Moltes felicitats als tres nois, l’esport és disciplina, l’esport són hores de dedicació que molta gent no veu, l’esport són hores i hores que es treuen de l’oci personal, famílies i amics, per aconseguir millores que després que es transformen en millores de pocs segons, però que són vitals en competició. El club us valora, valora l’esforç que feu i us agraeix que vulgueu compartir els vostres entrenaments i progressió amb nosaltres, tots som club, tots som Jordi, Jan i Orofino! Enhorabona!