Torneig social FBP – Diumenge 25-8 de 10 a 12

Tenim el plaer d’anunciar el torneig social FBP del RCNT un torneig que combina tres esports com el billar, futbolí i pàdel per conèixer qui es la parella més complerta del club, ja sigui la concentració en el cas del billar, el control i el coneixement fi del cos pel futbolí i les habilitats motrius bàsiques individuals i en parella pel cas del pàdel, tot sota la presió del conòmetre, ja que els partits duraran un màxim de 5 minuts pel pàdel i futbolín, i de 15 minuts al pàdel.

El torneig, obert per a socis i convidats d’aquests, té un preu de 5€, i totes les parelles disputaràn un mínim de 6 partits (dos en cada esport) i el màxim dependrà de la quantitat de rondes que vagin passant! Els prartits de la ronda general valdran un punt si es guanyen, mentre que aquells jugadors que perdin el primer partit i passin a la ronda d’eliminats, sumaran 0,5 punts per cada partit guanyat.

El dissabte 24 es disputaran els partits de futbolin i billar al club a partir de les 17:00, i el diumenge a partir de les 18:15 a les pistes 1 i 2 del club farem la ronda de pàdel fins aproximadament les 21:15.

Els punts aconseguits en cada esport es sumaran i la parella que en tingui més serà la guanyadora. El seu premi serà un polo oficial del club per a cada un dels guanyadors i, a més, entre tots els participants es farà un sorteig de samarretes oficials del club.

Les inscripcions es poden fer a continuació:

Animeu-vos i passeu una divertida estona amb amics i la millor companyia!