Ainara Pozuelo, Jugadora Revelació a la diada provincial del Pàdel a Tarragona

La Federació Catalana de Pàdel, va celebrar el passat 28 de gener a l’hotel “Gran Palas de la Pineda” la Diada Provincial de Pàdel de Tarragona. L’esdeveniment, que va retornar després de dos anys de parèntesi provocat per la COVID-19, va aplegar tota la comunitat “padelera” de la demarcació.

AINARA POZUELO, PREMI JUGADORA REVELACIÓ AL SOPAR DE LA DIADA DEL PADEL TARRAGONI. FOTO: VALENTI ENRICH

El Reial Club Nàutic de Tarragona, va estar representat per la presidenta Andrea Mazzanti, el director esportiu Alejandro Demiddi i els tècnics de la secció Xavier Virgili, Samuel Arbó. Tots ells van presenciar com la també tècnica del club, Ainara Pozuelo, va rebre el premi a la Jugadora Revelació del Circuit Català Absolut 2022, un premi que realça l’excel·lent feina feta durant tots els seus anys com a jugadora fins a l’actualitat.

REPRESENTANTS DELS EQUIPS MASCULINS DE PÀDEL RECOLLINT LA COPA DE CAMPIONS. FOTO: RCNTARRAGONA

La gala, també va posar en reconeixement la tasca feta per l’Equip Masculí “A” de pàdel, que va assolir l’ascens de 1ª Catalana a Divisió d’Honor per primera vegada a la història del club, així com la de l’Equip Masculí “B”, que va ascendir a 3ª Divisió també per primer cop.

Enhorabona, Ainara i equip!