Canvis i incorporacions a la Junta Directiva

La Junta Directiva del Reial Club Nàutic de Tarragona enforteix la seva estructura amb la incorporació de Genaro Pérez, Vicenç Roura i Héctor Calvo com a delegats de les seccions de rem, surfski i vela, respectivament. Josep Maria Martorell, fins ara delegat de rem, ocuparà a la vicepresidència esportiva.

Genaro Pérez, és actualment remer màster del club i ha quedat en diverses ocasions campió i medallista als campionats de Catalunya i d’Espanya tant de rem olímpic com de rem de mar. Vicenç Roura, per la seva banda, és practicant de surfski, també membre de la Federació Catalana de Piragüisme i va ser el principal impulsor de la creació d’aquesta secció al club. Héctor Calvo, va ser regatista del club en la seva infantesa i adolescència i actualment continua navegant i gaudint del mar al club.

Josep Maria Martorell, qui ara assumirà la representació esportiva del club, és un dels pilars històrics del club i del rem, esport que no ha deixat mai de practicar després de començar a practicar-lo de jove.

Tots tres ja han començat a posar el millor d’ells mateixos per seguir fent creixent les seves respectives seccions i el club.


Cambios e incorporaciones a la Junta Directiva

La Junta Directiva del Reial Club Nàutic de Tarragona fortalece su estructura con la incorporación de Genaro Pérez, Vicenç Roura y Héctor Calvo como delegados de las secciones de remo, surfski y vela, respectivamente. Josep Maria Martorell, hasta ahora delegado de remo, ocupará a la vicepresidencia deportiva.

Genaro Pérez, es actualmente remero máster del club y ha quedado en varias ocasiones campeón y medallista a los campeonatos de Cataluña y de España tanto de remo olímpico como de remo de mar. Vicenç Roura, por su parte, es practicante de surfski, también miembro de la “Federació Catalana de Piragüisme” y fue el principal impulsor de la creación de esta sección en el club. Héctor Calvo, fue regatista del club en su niñez y adolescencia y actualmente continúa navegando y disfrutando del mar en el club.

Josep Maria Martorell, quien ahora asumirá la representación deportiva del club, es uno de los pilares históricos del club y del remo, deporte que no ha dejado nunca de practicar después de empezar a practicarlo de joven.

Los tres ya han empezado a poner lo mejor de ellos mismos para seguir haciendo creciendo sus respectivas secciones y el club.