Àmplia activitat per Tots Sants a la Secció de Rem del Reial Club Nàutic de Tarragona

Aquest pont de tots sants ha estat molt mogut i actiu a la secció de rem del RCNTarragona, amb un bon grapat de desplaçaments, activitats i competicions.

D’una banda, dijous 1, es van donar a conèixer els guanyadors dels JJOO diagnòstics que van realitzar de forma interna tots els cadets, juvenils i sèniors de la secció, resultant un empat al primer lloc en les dues categories. La categoria femenina la van guanyar la Laura Gascó i la Mireia Estebanell mentre que la masculina la van guanyar el Gerard Suñé i el Dani Mugica.

Per altra banda, divendres 2 va realitzar-se a Amposta el primer test de 4000 o 6000 metres al remergòmetre organitzat per la Federació Catalana de Rem, cita que va servir per aprofitar també a sumar quilometres a l’aigua del Riu Ebre. El test era una primera manera de conèixer l’estat de forma en aquest moment de la temporada de tots els participants i posar una referència més a partir de la qual treballar ara fins al proper test.

Dissabte 3, les i els integrants més joves de la secció es van desplaçar fins a Amposta per realitzar la primera regata de promoció, que per causes meteorològiques es va fer al pavelló municipal de la ciutat. Aquesta competició va formar part de les primeres experiències al món de la competició del rem per a molts dels nous integrants de la secció i segur que va aportar nous aprenentatges per a tots.

Finalment, els integrants més grans de la secció també van realitzar el dissabte (en aquest cas a Tarragona), una bicicleta de 30km per tal de recuperar les cames després de l’esforç realitzat als tests de 4000 i 6000 el dia anterior, convertint una activitat de recuperació en una jornada lúdica amb l’objectiu de motivar l’equip i ajudar-lo a encarar les properes fites i competicions amb més ganes que mai.

Deixa un comentari