L’Ajuntament fa un reconeixement a la secció de rem del Reial Club Nàutic de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona va rebre a la secció de Rem del Reial Club Nàutic de Tarragona aquest dilluns tarda al saló de plens on va realitzar un reconeixement especial a les guanyadores de la medalla d’or en el campionat d’Espanya de Rem Olímpic celebrat el passat mes de juny en la categoria quatre scull veteranes femenina.
La consellera d’Esports a l’Ajuntament, Elisa Vedrina, va presidir l’acte i es va encarregar de fer entrega dels reconeixements a:
  • Andrea Tamara Mazzanti – medalla d’or quatre scull veteranes / femenines i medalla d’or categoria veterana skiff individual / femenina.
  • Gloria Queralt – medalla d’or quatre scull veteranes / femenines i medalla de plata doble scull veterans / femení.
  • Lourdes Torrell – medalla d’or quatre scull veteranes / femenines.
  • Misericòrdia Vilallonga – medalla d’or quatre scull veteranes / femenines i medalla de plata doble scull veterans / femení.

Així mateix, també va entregar una placa de reconeixement a tota la secció de rem del club per la seva tasca i bons resultats continuats. El seu president, Manuel Fco. Cremades, va recollir la placa i va concloure l’acte amb unes paraules d’agraïment i destacant la tasca i esforç dels i les membres de la secció i el club, que celebra enguany el seu 140è aniversari.

Deixa un comentari