Campionat d’Espanya de rem 2019

El Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT) aconsegueix 2 medalles d’or, 5 de plata i 1 de bronze al Campionat d’Espanya per a clubs de Rem Olímpic 2019, celebrat a Banyoles del 21 al 23 de juny.

En aquest campionat d’Espanya, per primera vegada els cadets participaven en el campionat juntament amb juvenils, sub-23 i absoluts, i fent que els remers veterans, el facin juntament amb el d’alevins i infantils el proper mes de juliol.

El format de la competició, va repartir durant els tres dies, les eliminatòries, repesques, quarts de final, i semifinals, deixant pel darrer les finals, on els remers que havien aconseguit classificar el seu bot a la final A, tenien la possibilitat d’aconseguir les medalles si la seva posició era de podi. De les 13 tripulacions que van classificar a la final A, 8 van aconseguir medalla, elles son:

Medalla d’or

  • 1x U23M Jordi Rodríguez
  • 2- JM Jordi Acosta – Jan Sentís

Medalla de plata

  • 2x CM Pablo Moreno – Víctor Muñoz
  • 4+ JM Adrià Mármol – Pau Mora – Ferrán Trilla – Adrián Cobo. TIM: Eduard Torner
  • 4- JM Isaac González – Xavi Morera – Pepe Porres – Gerard Suñé
  • 8+ JM Eric Centelles – David Benet – Jordi Acosta – Jan Sentís – Pepe Porres – Xavi Morera – Isaac González – Gerard Suñé. TIM: Eduard Torner
  • 4- ABM Marc Franquet – Pau Franquet – Jordi Rodríguez – Dani Múgica

Medalla de bronze

  • 1x CF Maria Monfort

RESULTATS CAMPIONAT D’ESPANYA

Gràcies a l’esforç de tots els remers del club que van participar, el RCNT ocupa el sisè lloc en el medaller d’un total de 74 clubs participants.

El club, vol agrair l’esforç a tots i cadascun dels remers que amb el campionat d’Espanya finalitzen la temporada, ha estat un camí llarg però molt profitós per a tots, a recarregar piles per la propera temporada.

També volem felicitar al Jordi Orofino, Gerard Andreu, Jordi Acosta i Jan Sentís, que gràcies als resultats i la feina feta durant tota la temporada han aconseguit allargar la temporada uns mesos més, ja que han estat convocats amb la selecció espanyola, juntament amb l’entrenador del club Alejandro Demiddi.

Ara només queda donar un últim impuls als 14 remers i remeres infantils que, juntament amb els veterans del club, disputaràn el seu campionat d’Espanya del 12 al 14 de juliol a Castrelo de Miño (Galicia).