Campionats d’Espanya de Rem Olímpic

Amb la realització del Campionat d’Espanya de rem Olímpic, el Reial Club Nàutic de Tarragona dona per tancada la temporada en aquesta modalitat esportiva amb la consecució d’uns resultats més que notables per part dels integrants de les diferents embarcacions.

El primer dels campionats, per cadets, juvenils, sots 23 i absoluts, va disputar-se a Sevilla del 24 al 26 de juny. En aquest campionat van destacar la medalla d’or aconseguida pel 4x CF, així com les de bronze de l’1x S23M, el 2x ABM, el 4- CF, el 4- CM i el 4x CM així com la concentració posterior amb la selecció espanyola dels remers Gerard Suñé i Marlon Bayer

El darrer dels campionats va ser el que es va disputar a Banyoles durant els dies 8, 9 i 10 de juliol i el qual va comptar amb la participació de l’equip aleví, infantil i màster del club. El grup desplaçat al Pla de l’Estany va aconseguir grans resultats entre els quals van destacar les medalles d’argent en 1x AF, 2x AM, 4x MF, 1x MM així com el bronze en 2- MF.

Amb un total d’11 medalles els i les esportistes del Nàutic finalitzen deu mesos d’entrenaments i comencen les vacances estivals amb l’objectiu de recuperar forces per la pròxima temporada. Enhorabona!