Travessia Tarragona-Sóller en Caiac de Mar (Surfski)

El club Nàutic finalitza de forma exitosa la 1ª Travessia Tarragona – Sóller en Surfski (Caiac de Mar). La sortida, feta el passat 28 de juny a les 8:00 des del RCNTarragona, va arribar a Sóller a les 07:15 del 29 de juny.

Es tracta d’una travessa de 220 quilòmetres a la qual van participar 9 palistes del Reial Club Nàutic de Tarragona acompanyats per una embarcació de suport que va servir també de base per fer canvis i descansar. Destacar que és la primera vegada que des de Catalunya s’ha realitzat una travessa d’aquesta distància en aquesta modalitat esportiva.

Els 9 palistes van fer 3 rotacions d’una hora de duració cadascú.

Vicenç Roura, membre de la secció de Surfski del Club va destacar que aquesta travessia era un somni que tenia ell juntament amb el seu pare i que ara, podrà fer realitat.

Participants:

Dones:
Raquel Arcediano
Montse Blanch
Laura Pliego

Homes:
Ramón Yllera
Jesús Padilla
Berny de Cal
Àlex Vilagut
Nacho Cáceres

Palista i promotor:
Vicenç Roura

La presentació de la travessia va comptar amb la presència de la presidenta del RCNTarragona la Sra. Andrea Mazzanti, la representant territorial de l’esport a Tarragona, la Sra. Carmina Blay, la Consellera d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, la Sra. Maria J. López, el director del RCNTarragona  el Sr. Alejandro Demiddi, el Sr. Vicenç Roura promotor de la Travessia, el Sr. Carlos A. Fernandez patró del servei Marítim de la Guardia Civil i el Sr. Pau Estebanell gerent d’Asisa a Tarragona.