Crònica de les darreres regates dels remers del Nàutic

Durant dos caps de setmana, l’activitat a la secció de rem del Nàutic ha estat més que moguda amb les dues primeres competicions de la temporada, una a Castelldefels i l’altre fora del territori, a Marignane (França).

La primera d’elles, disputada el cap de setmana del 12 i 13 de gener al canal olímpic de Castelldefels, va desplaçar a tot l’equip d’alevins, infantils i veterans juntament amb els cadets i juvenils nous. Com era la primera regata de l’any, l’objectiu era observar quin era l’evolució dels nostres remers després de quasi un mes des de que van fer la darrera competició a Banyoles.

Els resultats van ser molt satisfactoris perquè van poder participar quasi tots els remers que s’han incorporat aquesta temporada competint i lluitant en totes les regates que van disputar, gaudint d’unes condicions extraordinàries com les que ofereix el canal olímpic.

Moltes felicitats a tots els participants per la feina feta! A seguir treballant

Resultats dels Alevins, Infantils i Cadets
Resultats dels veterans

Per altra banda, el cap de setmana del 19 i 20 de gener el club Marignanais de rem (Marignane), va convidar als remers infantils del club a participar a la Régate Avenir – Course Duo en huit de couple (regates de vuits scull amb timoner en regates de dos bots). Donades les particularitats de la regata i del bot, només van ser vuit els infantils que es van desplaçar per disputar la regata, el format de la qual era, un sprint de 1000 metres classificatori per temps on a partir d’aquests després es farien les finals de 2 bots. Les tripulacions estaven formades en la gran majoria, per remers de clubs que corrien en nom del seu comité departamental -CD- (que vindríen a ser remers seleccionats de cada club que corren en un mateix bot), així com bots propis de clubs i un altre club català com va ser el Club Natació Banyoles, que molt amablement ens va deixar a la seva remera Clara Cairó per fer-nos de timonera, moltes gràcies!

La delegació de remers de Tarragona, van posar el 6è millor temps en una primera regata, que tot i sortir endarrerits respecte a l’altre bot, van remuntar passats els 500 metres finals de regata amb una pujada espectacular de ritme, fet que els va fer quedar en primera posició de la seva màniga i classificar per disputar la final D, que es va córrer al migdia. Els nostres van realitzar una final on la intensitat i el caràcter van ser clars protagonistes, aconseguint finalment, classificar-se en 7a posició a la competició. Amb la satisfacció i l’agraïment a l’organització per la invitació i l’amabilitat durant l’estada, vam posar rumb cap a Tarragona, amb més motivació i ganes de treballar que mai.

Moltes felicitats!

Us deixem a continuació el vídeo que l’organització va realitzar amb drone de les diferents regates. Gaudiu-les